• Машина тісторозкатна ручна La Rossa imperia 120

Машина тісторозкатна ручна La Rossa imperia 120

  • Виробник: Imperia
  • Код: 000003140
Передзамовлення
Ціна
2 319.29 грн
Доставка і оплата:
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.

Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б,  Пн-Пт з 9:00 до 17:30

Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)

Машина тісторозкачувальна ручна La Rossa imperia

Локшинорізка-тісторозкатка Imperia iPasta La Rossa 120 кріпиться на столі. З її допомогою ви розкачаєте тісто і поріжете локшину. Ідеально підходить для приготування класичної італійської пасти, а також дає можливість розгортати тісто для приготування локшини, Равіолі, пельменів і вареників. З її допомогою можна домогтися розкочування тесту 6 різних рівнів товщини.
Увага: в комплекті йдуть дві насадки для різання локшини. Вони дозволять приготувати тальятелле (товщина 2 мм) і феттучіне (товщина 6,5 мм).

Тісторозкатка для пасти Imperia iPasta La Rossa 120 має широкий спектр застосування, вона використовується в кафе, барах, ресторанах, вдома, на невеликих виробництвах для розкочування крутого тіста.
Пристрій легкий у використанні, стійкий, не вимагає технічного обслуговування.
Якість одержуваної продукції-незмінно висока.

Технічні характеристики тісторозкатки для пасти Imperia iPasta La Rossa 120:

Призначена для: дому та кафе
Довжина валків, см: 15
Розлучення валків, мм: від 0,2 до 2,2
Матеріал виробу: нержавіюча сталь.
Кількість валків: 1 пара
Тип обладнання: ручна
Вага, кг: 4.00
Габаритні розміри( ДхШхВ), мм: 160x185x205
У комплекті: 2 насадки для різання локшини
Ширина тесту, мм: 140
Виробник: IMPERIA, Італія

Використовуючи таку локшинорізку-тісторозкатку ви переконаєтеся, що можна самому легко робити локшину. Прилад також підходить для розкочування тіста на чебуреки, Равіолі, пельмені.

До основних переваг можна ще віднести стійкість до зносу і простоту догляду. Тісторозкатка-локшинорізка не займає багато місця. Блок нарізних валів знімний, а це значно полегшує чистку. Досить протерти їх м'якою сухою ганчіркою, щоб очистити від борошна. Шматки тіста не прилипають до сталі, тому прилад не потребує контакту з водою.

При першій експлуатації радимо:

- Протерти локшину сухою ганчіркою.

- Пропустити через ролики трохи тесту, яке потім не буде використовуватися.

Після цього встановіть в потрібне положення регулятор апарату. Пропустіть шматок тіста за допомогою ручки. Цей процес повторіть не менше 5 разів, постійно складаючи тісто і додаючи борошно, якщо це потрібно.

Коли тісто знайшло потрібну консистенцію, пропускайте його через ролики в положенні «2». Потім через положення "3". Повторюйте розкочування до тих пір, поки тісто не стане необхідної Вам товщини. За допомогою ножа подрібніть тісто на смужки.

Локшина повинна просохнути мінімум 1 годину. Зберігати її потім можна близько 2 тижнів.

Помилки, які найчастіше допускають при нарізці:

- Занадто сухе тісто. В такому випадку потрібно додати в тісто воду і пропустити через гладкі ролики.

Увага!!!

- Під час експлуатації потрібно якомога частіше очищати скребки гладких роликів.

- Не можна мити локшину під водою або в посудомийній машині!

- Для того, щоб очистити деталі слід використовувати щітку або дерев'яну паличку.

- Щоб відчистити апарат всередині, треба зняти пластикові протектори.

- Якщо є необхідність, можна на краї ріжучих роликів капнути трохи вазелінового масла.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рекомендовані товари

Теги: Imperia