Промислові дефростери

Дефростер TMW 75 Sairem

Дефростер TMW 75 Sairem

За запитом

Дефростер AMW400 Sairem

Дефростер AMW400 Sairem

За запитом

Дефростер AMW200

Дефростер AMW200

За запитом

Дефростер AMW100 Sairem

Дефростер AMW100 Sairem

За запитом

Дефростер RF900 Sairem

Дефростер RF900 Sairem

За запитом

Дефростер RF300 Sairem

Дефростер RF300 Sairem

За запитом

Дефростер RF600 Sairem

Дефростер RF600 Sairem

За запитом

Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Дефростер використовується для розмороження продуктів харчової промисловості. Завдяки мікрохвильовій передавальній системі процес здійснюється швидко та у делікатному режимі. Риба, м'ясо або фрукти зберігають якісні та смакові характеристики. За своїми властивостями вони майже не відрізняються від свіжої продукції. Харчове устаткування економно споживає електроенергію, тому багато підприємств прагнуть придбати таку техніку. В нашому інтернет-магазині представлені моделі французького бренду Sairem. Всі зразки виготовлені відповідно до європейських стандартів якості СЕ, НАССР та ISO.

Особливості установок

Заморожена продукція під час оброблення швидко затуплює ножі мясорубок/кутерів та іншого обладнання. Тому дефростація слугує обов’язковим технологічним процесом на виробництві. Інженери компанії створюють унікальні технології для максимально ефективної роботи цих машин. Моделі зручні у використанні та обслуговуванні. Дефростери для риби виконані з нержавіючої сталі, котра стійка до:

  • агресивних середовищ;
  • механічних пошкоджень;
  • високотемпературної взаємодії;
  • деформування;
  • зносу.

Завдяки таким властивостям експлуатаційний строк установок складає близько десяти, а то і більше років. Машини призначаються для підприємств з великим обсягом продукції. Унікальна конструкція дефростера, ціна якого надається за запитом, дозволяє пристрою економно витрачати електроенергію (майже на 50% менше, ніж в аналогів). Витрати завжди пропорційні обсягу завантажувального продукту, а це забезпечує найкращу продуктивність.

У світі НВЧ

Принцип роботи обладнання для розмороження заморожених продуктів полягає у застосуванні НВЧ дефростації. Камери оснащені нагрівальними вікнами, тому сировина знаходиться під рівномірним впливом високочастотних хвиль. Крім того, продукт добре прогрівається всередині, що захищає його від псування. В машину також вмонтовані спеціальні датчики, які контролюють:

  • сам процес;
  • параметри продуктів;
  • температурний режим.

Продукція транспортується в піч по силіконовій стрічці, армованій скловолокном. НВЧ-генератор автоматично вимикається одразу після спустошення тунелю. Така функція дозволяє машині раціонально споживати енергію, а також робить техніку максимально безпечною при використанні. Дефростер для м’яса за короткий проміжок часу здатний розморозити продукт від -20 до -4˚С, а харчовий жир — до +20˚С. Однак час нагрівання блоків залежить від їх товщини та розмірів. За потреби встановлюється система камерного типу циклічної дії, тобто автоматичне завантаження та розвантаження сировини. Продуктивність дефростера для риби визначається потужністю вмонтованого генератора. В асортименті нашого інтернет-магазину є моделі як на 400-1400 кг/год, так і на 2500-3000 кг/год.

Протягом декількох років компанія Sairem проводила дослідження у сфері впливу мікрохвиль на харчові продукти. Результати цих робіт лягли в основу проектування нових установок, котрі мають найбільш ефективні частоти. Купити дефростер для м’яса або риби пропонує наш інтернет-магазин. Наші менеджери надають повну інформацію про кожну з моделей, а також допомагають раціонально підібрати техніку для виробництва.