Сокири та сікачі для м'ясників

Ніж-сікач Fischer №68383 220мм
Тесак м'ясника Fischer №382 190мм
Тесак Fischer №280 240мм
Сокира для м'яса Dick 9 2111 160 мм
Ніж-сікач Oskard 350 мм
Тесак м'ясника Eicker 82.710 200 мм
Ніж-сікач Polkars №69 300мм
Ніж-сікач Oskard 300 мм
Тесак м'ясника Eicker 82.710 240 мм
Тесак Dick 9 2098 200 мм
Сокира рубки м'яса Oskard 260 мм
Сокира рубки м'яса Oskard 230 мм
Сокира для рубки м'яса Polkars 260 мм
Сокира для рубки м'яса Polkars 230 мм
Ніж-сікач Polkars №68 240мм
Показано з 1 по 15 із 22 (всього 2 сторінок)

Кухонний тесак був спеціально створений задля рубання туш, напівтуш та великих шматків м’яса. Завдяки доволі масивному клинку інструмент розсікає м’якуш/кістку лише одним ударом. Гостре лезо (немов бритва) та відполіроване полотно залишає гарний, рівний зріз. У нашому інтернет-магазині можна купити тесак м’ясника різних конфігурацій залежно від того, який зразок потрібен кухарю. Більш того, у каталозі представлені найпопулярніші моделі від провідних брендів Європи.

Все зумовлено якістю

Ніщо так не захоплює клієнтів, як висока якість продукції. Користувачі добре знають, що кухонні сокирки з оптимальними характеристиками служать не один десяток років. До того ж вони прості та безпроблемні в обслуговуванні. З огляду на це європейські виробники, з якими ми співпрацюємо, роблять кожну сокирку для кухні:

  • незрівнянно гострою;
  • ідеально ергономічною;
  • неперевершено зносостійкою.

У більшості випадків компанії застосовують молібден-ванадієву сталь, загартовану до твердості 55-58 HRC. Сплав відзначається особливою стійкість до стирання. При навантаженнях та постійних ударах лезо не деформується. У процесі корегування або заточування на крайці кухонного тесака не утворюються вибоїни. Контактуючи з агресивними речовинами (біологічними та хімічними), клинок не псується та не змінює свою структуру.

Все заради вашого комфорту

Важливим аспектом у виробництві кухонних тесаків слугує ергономічність виробу. Оскільки рубання — це доволі важкий процес, який потребує чималих зусиль, — руків’я зазвичай роблять максимально зручним для використанні. Інженери ретельно продумують дизайн цієї частини інструменту, тому:

  • поверхня пластику/дерева має антиковзке покриття;
  • форма повторює анатомічні особливості долоні;
  • больстер захищає руку в процесі роботи.

Такий ніж-сокирка для м’яса не ковзає у жирній чи вологій руці. Разом з тим він має зручний хват. На деяких моделях передбачений спеціальний отвір, котрий можна використовувати для зберігання інструменту на стіні або для інших потреб. У нас в наявності є різні моделі: у вигляді тесака та сокирки, масивні та компактні. Якщо вам потрібно купити тесак в Україні, то ми завжди до ваших послуг.