Стрічкові пили для розпилу туш та кісток

Пилка стрічкова КТ-400
Пила стрічкова КТ-750
Пила стрічкова КТ-325
Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

Всі стрічкові пилки виробляються з використанням новітньої техніки і відповідають найсуворішим вимогам. Точна відповідність двигуна і всіх компонентів пилки гарантують надійність і тривалий термін експлуатації, а також не вимагають постійного технічного догляду. Кожна деталь ретельно продумана. У повсякденній експлуатації пили відрізняються ергономічністю і безпекою. Всі стрічкові пилки КТ мають сертифікат відповідності СЕ.

Оптимальна потужність для всіх моделей: потужний двигун, низький рівень шуму при роботі і рівномірний хід ріжучого полотна гарантують відмінну якість роботи.
Безпека: стрічкові пили КТ відповідають всім існуючим і знаходяться на стадії розробки вимогам Європейського Стандарту для стрічкових пилок за номером EN 12268: 2003. Всі пили КТ забезпечені гальмівним двигуном, завдяки якому ріжуче полотно зупиняється миттєво після відключення електроживлення.
Стрічкові пили безпечні в експлуатації і розраховані на тривалий термін роботи. Вони економічні, їх експлуатація та технічне обслуговування не вимагають великих матеріальних витрат, що робить їх привабливими для користувача сьогодні і на багато років вперед. Завдяки високотехнологічним рішенням пили відповідають вимогам самого вимогливого клієнта.


Стрічкові пили для м'яса - потрібне обладнання і для харчових підприємств, і для професійної кухні. Цей апарат дає можливість швидко розрізати будь-які м'ясні продукти, навіть якщо вони заморожені або містять кістки. Залежно від потреб, вони можуть бути як досить компактними, так і великими. Стрічкові пили частіше роблять з нержавіючої сталі, це гарантує довгий термін служби і простоту обслуговування.

Пили дають можливість нарізати продукцію рівними порціями на відміну від методу рубки. Устаткування виглядає як замкнута стрічка з нержавійки, яка встановлена ​​в корпусі. Після включення апарату вона починає інтенсивний рух, завдяки цьому і відбувається процес різання. В процесі нарізки м'ясо за допомогою ручки штовхача просувається до ріжучої стрічці і потім скидається в спеціальну ємність.

При виборі стрічкової пилки бажано звертати увагу на їх функціональні особливості: наявність аварійної кнопки, дозатора, гальма двигуна, а також можливості регулювати ширину і висоту різу.