Шпигорізи

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Машина для нарізування м’яса на шматки створена спеціально задля оброблення свіжої сировини. Техніка відзначається високою продуктивністю, а також ергономічним дизайном, який забезпечує легкість санітарного обслуговування. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі вертикальних машин автоматичного та напівавтоматичного функціоналу. Потужна система багатоножового нарізування дає змогу оброблювати не лише філе, а й продукти з кістками та заморожені товари (поверхневе замороження -4…-5˚С). При цьому зріз виходить настільки точним, що в процесі не утворюються навіть уламків.

Особливий підхід до вибору шпигорізок

Найважливішим фактором при покупці такого обладнання слугує його першочергове призначення. Тому спочатку визначається, який об’єм продукції компанія планує виробляти протягом доби. Потім обирається тип оброблюваного продукту. Для нарізування твердої сировини (замороженої чи з кістками) будуть доречними моделі з потужними двигунами. Аби промислова шпигорізка працювала без збоїв тривалий час та ще й при повному навантаженні, також потрібна значна потужність. Крім цього, враховуються технічні специфікації обладнання:

  • мінімальний та максимальний розмір зрізу;
  • швидкість нарізування;
  • габарити;
  • рівень шуму;
  • витрати повітря;
  • матеріал виконання;
  • ступінь захисту оболонки електроустаткування (ІР).

Машина для нарізування м’яса скибками повинна бути компактних розмірів. Вертикальні зразки невеликих габаритів не займають багато місця, тому практичні у використанні. Оптимальна система різального механізму дозволяє отримувати шматки товщиною від 2,5 до 10 мм, незважаючи на твердість продукту. Продуктивність шпигорізної машини залежить від потужності мотора. Зазвичай при показниках 4-5 кВт швидкість пристрою становить близько 2000 кг/год.

Обов’язково переконайтеся у наявності

В автоматичних моделях передбачена автоматизована система натягування ножів, яка забезпечує ідеальні експлуатаційні властивості та швидку заміну запасних частин. Спеціальна модульна стрічка для відведення продукту дозволяє зменшити відходи виробництва. Також важливим аспектом при виборі слугує якість сталі. Сплав має бути:

  • перевірений;
  • без радіоактивних елементів;
  • сертифікований;
  • нержавіючий.

Правильне обслуговування машини для нарізування м’яса шматками гарантує стабільне функціонування пристрою. Наявність вмонтованої системи змазування забезпечує довгий строк служби обладнання. Для підтримування високого рівня гігієни шпигорізка повинна бути виконана на високому рівні. Тому обов’язково перевіряється герметичність швів, а також клас герметизації IP, адже від цього залежить безпека роботи оператора. Купити машину для нарізування м’яса скибками із вказаними характеристиками пропонує наш інтернет-магазин.