Гарячі столи для пакування

Горячий стол EKBER 3543270
Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)

Такий пристрій як гарячий стіл призначений для ручного пакування в стретч-плівку продуктів харчування в торгівлі і на виробництві. Упаковка в плівку дозволяє захистити товар при зберіганні, транспортуванні та реалізації, залишаючи його вид привабливим. Продукти, упаковані за допомогою гарячого столу, довше зберігають свіжість, краще захищені від шкідливих впливів. Після зварювання плівки в нижній частині піддона, стретч-плівка ПВХ надійно охоплює весь продукт без можливості мимовільної розпакування.

Принцип роботи цього пакувального пристрою наступний: гаряча поверхня нагрівається і за допомогою автоматики зберігає задану температуру; впаковують предмети загортаються на обгортковій поверхні в стретч-плівку, яка відрізається електроножем і запаюється на гарячій поверхні, щільно обтягуючи продукт.

Головними відмінностями гарячих столів вважаються їх розміри, оснащеність і ціна. При виборі пакувального обладнання потрібно відштовхуватися від виробничих обсягів, що характерно для будь-якої кухні або цеху. Використовувати дане обладнання дуже зручно, оскільки воно працює в напівавтоматичному режимі і не потребує ретельного контролю з боку оператора. Гарячі столи розрізняються максимально допустимою шириною стретч-плівки (зазвичай до 400-500 мм), споживаною електричною потужністю (близько 200 Вт) і розташуванням плівкового рулону (зовні або всередині апарату).