Ножі для забою

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Ніж для забою дає змогу м’ясникові провести складну процедуру на досить професійному рівні: швидко та якісно. Нашим клієнтам ми пропонуємо продукцію від європейських брендів, яка сертифікована для роботи з харчовими продуктами. Вироби служать не один десяток років та прості в обслуговуванні.

Ніж для забою — претендент на звання головного «помічника»

Зразки, що представлені в цьому розділі, відзначаються першокласними різальними якостями. Лезо кожного з них заточене під оптимальним кутом, тому професійні ножі дуже гострі. При цьому різальна крайка:

  • тривалий час не тупиться;
  • швидко та просто корегується мусатом;
  • не потребує спеціального обладнання для заточування.

Для виготовлення таких інструментів європейські компанії використовують якісну леговану сталь. Сплав загартовують до твердості 55-57 HRC за шкалою Роквелла інноваційним методом. Попри таку твердість, ніж для забою птиці не стирається та не сколюється, оскільки до складу сталі були введені додаткові елементи. До того клинок витримує будь-які навантаження, а також вплив біологічних речовин та кислот.

Коротко про ергономічність

Варто зазначити, що ножі для забою мають особливий дизайн. Клинок виготовлений у формі кинджала. Така особливість дозволяє вправно проколювати м’якуш різної, навіть тугої, структури. Гладка поверхня полотна збільшує швидкість проникнення виробу до маси. Максимально вузьке вістря забезпечує точний та чіткий прокол.

Ергономічне руків’я виготовлене з міцного поліпропілену. Одні моделі оснащені спеціальним обмежувальним пристосуванням, а інші — збільшеною гардою. Завдяки об’ємному черевцю інструмент зручно тримати в руці. Він не ковзає, тому що шорстка поверхня забезпечує надійне щеплення руків’я з вологою долоню. Купити ніж для забою різних моделей можна на нашому сайті за доступною ціною.