Ножі для нарізки хліба

Різак для кондитерських виробів Fischer №38098
Ніж для хліба Fischer №144 200мм
Ніж для хліба Fischer №480
Ніж для хліба Fischer №430 250мм
Різак для кондитерських виробів Fischer №38099
Ніж для хліба Dick 8 5039 210 мм чорний
Ніж для хліба Fischer №330 230мм
Ніж кухонний для хліба Polkars №37Z 175мм
Ніж для хлібу Fischer №330 230мм з білою ручкою
Ніж для хліба Fischer №379 280мм
Ніж для хліба Fischer №374
Ніж для хліба Fischer №250 250мм
Ніж для хліба Fischer №249 350мм
Ніж для хліба Dick 8 1034
Показано з 1 по 15 із 16 (всього 2 сторінок)

Ніж для хліба представлений у вигляді довгого клинка з хвилеподібним різальним краєм. Таке лезо дає змогу якісно розрізати пористі та пухкі продукти з хрусткою скоринкою. При цьому гострий край гарантує максимально точний розріз. Ніж із зазублинами не деформує та не розкришує продукт. У зв’язку з цим у нашому інтернет-магазині представлені різноманітні моделі таких виробі, а також інших різальних пристосувань для кондитерської справи.

Ніж для хліба в ідеальному виконанні

Лінзоподібний профіль та легована сталь забезпечують міцність і довговічність продукції. Саме на ці дві особливості роблять ставку європейські бренди. До того ж ножі для хліба відзначаються пилкоподібною крайкою, що викликає додаткові труднощі під час виробництва:

  • для заточування таких клинків використовують надточне устаткування;
  • нерідко послуговуються робочою силою чи автоматизованими машинами;
  • точність виробів перевіряють лазерними пристроями;
  • шліфування та полірування проводять на спеціалізованих станках.

Все це дозволяє виготовити професійний ніж для випічки, котрий тривалий час не тупиться. Лезо кожної моделі має багато відмінностей: від форми та розміру зазублин до відстані між ними. Такі конструктивні особливості впливають на різальні властивості крайки. Аби полотно ідеально розсікало продукт, клинок ножа для хліба ретельно полірують. Гладка поверхня дає змогу інструменту проникати у м’яку структуру без перешкод.

Особливі переваги

Останнім часом питанню ергономічності приділяють особливу увагу, адже завдяки добре продуманому дизайну руків’я майстер зможе працювати тривалий час, не відчуваючи втоми. Зручний хват дозволяє справлятися з великим обсягом роботи швидко та якісно. З цієї причини інженери європейських компаній створюють рукоятки, котрі мають:

  • антиковзке покриття;
  • масивну захисну гарду, яка слугує опорою для великого пальця;
  • анатомічну форму.

На додачу в цьому розділі представлені й інші популярні моделі. Спеціальний різак для кондитерських виробів оснащений широким та гладким клинком з ручкою у верхній частині. Гостре лезо легко розтинає різної товщини тісто, гарячу випічку та пироги. Струна для нарізки тортів дозволяє зробити процес нарізування максимально зручним та легким.

 

Купити ніж для хліба, а також інші пристосування для нарізування м’яких продуктів можна на нашому сайті, натиснувши лише одну кнопку.