Професійний кухонний інвентар

Шило для ковбас Fischer №32045 (з 3 голками)
Щипцы Fischer 39024, 24 см
Таця Hendi Fast Food 310х435 мм
Серветниця Hendi 170x30x70 мм
Совок для борошна Fischer №79750B 300 мм
Лопатка для стейка Fischer №560 110 мм
Дуршлак Hendi 340x160 мм
Лопатка Fischer №158 200 мм
Щітка кондитерська Fischer №2423 400 мм
Пінцет для видалення рибних кісток Fischer 38050
Сотейник без кришки Hendi Profi Line 3л 200x90 мм
Кришка для відра Hendi Ø300мм
Друшляк Hendi 360x200 мм
Лопатка Fischer №248 260 мм
Лопатка Fischer №158 150 мм
Показано з 1 по 15 із 103 (всього 7 сторінок)

Кухарі прагнуть забезпечити високу якість, вони зосереджені на інгредієнтах, навичках і презентації. Вони віддані своїй професії і черпають натхнення. Це прагнення спонукає нас бути кращими в сфері обладнання для громадського харчування.

У сфері громадського харчування все зводиться до контролю. Контроль часу, температури, графіка і обладнання. Ми знаємо, як домогтися контролю, і ставимо його на перше місце. Просто і зрозуміло, послідовно і логічно.

Кухарі - підприємці. Вони знають, як підвищити цінність. Їм потрібні кращі інгредієнти і інструменти за розумною ціною, і вони не припиняють пошук, поки їхні потреби не будуть задоволені. Ми знаємо, що шукають кухаря.

Кухарі та професіонали в області кулінарії роблять більше, ніж просто готують їжу, вони створюють приємні моменти. Їх креативність в поєднанні смаку, презентації та атмосфери - ось що приваблює гостей. Ми піклуємося про правильні атрибути, щоб професіонали в області кулінарії могли зосередитися на тому, щоб здивувати своїх гостей.

Кухарі та професіонали в області харчування покладаються на свої інструменти. Без них вони не можуть розкрити свій творчий потенціал. Ми завжди націлені на надання якісного і при необхідності, швидке обслуговування. На нас можуть покластися професіонали в області харчування.

На що слід звернути увагу перед покупкою кухонного інвентаря для ресторану
Ресторани та заклади громадського харчування мають потребу у великій кількості обладнання для роботи. Обставляючи кухню вашого закладу, ви будете мати справу з великим списком кухонного інвентаря. Ще багато чого треба зробити, але не поспішайте купувати інвентар для ресторану. Знайдіть час, щоб обміркувати, що вам потрібно для вашого приміщення і типу вашого закладу, що ви можете собі дозволити і у кого хочете це купити.

Купуючи кухонний інвентар для ресторану або закладу громадського харчування, шукайте якісні предмети, які будуть постійно використовуватися протягом багатьох років. Переконайтеся, що елементи кухонного інвентаря, які ви вибираєте, відповідають плануванні вашої кухні і передбачуваного вами процесу приготування їжі.

Перш ніж зайнятися списком кухонне приладдя, візьміть до уваги наступне:

Якість
Купуючи кухонне начиння, зверніть увагу на якість. Від якого виробника? Де це зроблено? З чого це зроблено? Обов'язково подивіться на кухонне приладдя особисто, перш ніж робити покупку, щоб ви могли огляньте зовнішній вигляд і функціонування на предмет будь-яких дефектів. Подумайте, які види інвентарю ви будете використовувати найчастіше. Купуйте товари найвищої якості, які ви можете собі дозволити.

Розрахунок місця
Перш ніж купувати кухонний інвентар, витратьте деякий час на вивчення креслень кухні вашого ресторану. Подумайте про те, як ваша команда буде переміщатися в просторі, і подумайте, як повинна бути облаштована кухня вашого ресторану. З'ясуйте, скільки місця у вас буде для всього, що вам потрібно. Мета полягає в тому, щоб мати ефективну планування, яка добре б текла, але не була переповнена.

Ціни
Ціна є важливим фактором при покупці кухонного інвентарю. По-перше, подумайте, які види інвентарю найбільш важливо для вас. Кухонний інвентар ресторану, який, як ви знаєте, будете використовувати кожен день, гарантує більш високу ціну, так як ви захочете домогтися кращої якості на ньому.

Простота використання і очищення
Яку б кухонний інвентар ви не купили, кухарі повинні використовувати його з дня на день. Спробуйте побачити кухонне приладдя в дії, щоб визначити, чи буде їм зручно користуватися кожен день. Враховуйте ергономіку, простоту, варіанти зберігання і будь-які технологічні особливості, які можуть бути корисними або складними в експлуатації. Коли справа доходить до чищення, знайдіть час, щоб вивчити, як ефективно чистити інвентар щодня, щотижня і щомісяця, щоб ви могли ефективно спланувати підробіток для персоналу. Інвентар, виготовлений з нержавіючої сталі, особливо простий в обслуговуванні і знижує ймовірність появи небезпечних бактерій. Шукайте символ NSF, щоб переконатися, що обладнання відповідає сертифікатам безпеки.