Гастроємності, що виробляються з нержавіючої сталі, використовуються під час теплової обробки продуктів. Їх розміри уніфіковані, тому вони можуть бути використані для обладнання різних торгових марок. Стандартним є розмір GN 1/1 (530х325 мм), від якого виробляються наступні розміри: 2/1, 1/2, 2/3, 1/3, 1/4, 1/6, 1/9. Висота також стандартизована і може бути 2; 4; 6,5; 10; 15 і 20 см. Гастроємності використовують у конвекційних печах, пароконвектоматах, холодильниках, лініях роздачі, вітринах, а також на різних підприємствах громадської та підприємств торгівлі, які використовують теплові вітрини, холодильні шафи, тележки, холодильні камери, стеллажі та інше.
Переваги гастроемкостей з нержавіючої сталі:
- стійкість до корозії та виникнення негативних зовнішніх факторів;
- можна використовувати в печах різних типів;
- прості в експлуатації та догляді;
- відрізняються привабливим зовнішнім виглядом;
- створюють максимальний контакт з поверхневою плитою, тим самим скорочуючи час підготовки їжі, та відповідно, затрати на електроенергію.
У нас Ви можете придбати гастроемкості з нержавіючої сталі оптом і в роздріб, повністю забезпечивши своє підприємство необхідним якісним інвентарем. Ми здійснюємо продаж гастроємностей з нержавіючої сталі від перевірених виробників на протязі багатьох років підтверджуючих якість своєї продукції.