Вовчки та промислові м'ясорубки

М'ясорубка промислова Fatosa P130 Hispania
Волчек WK- 130-2

Волчек WK- 130-2

За запитом

Волчек WK- 130-1

Волчек WK- 130-1

За запитом

Волчoк автоматичний Ekomex WР-130
Волчoк Ekomex WK-160

Волчoк Ekomex WK-160

2 122 806.75 грн

Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)

М’ясорубка належить до інструментів, без яких неможливе повноцінне функціонування м’ясних цехів та інших м’ясопереробних підприємств. Такий пристрій бездоганно подрібнює як свіжу, та і заморожену сировину. В нашому інтернет-магазині можна купити промислову м’ясорубку потрібної продуктивності. Але перш ніж зробити вибір, варто дізнатися деякі технічні специфікації обраної техніки.

Відмінні особливості професійних м’ясорубок

Оцінка об’ємів виробництва слугує найголовнішим фактором при покупці такого обладнання. Тому в першу чергу звертається увага на потенціал потужності та продуктивність машини. Від цих показників залежить:

  • швидкість функціонування пристрою;
  • тривалість роботи в режимі повної завантаженості;
  • обсяг перероблюваної продукції.

Бренди вказують різні діапазони ефективності: 1200-2000 або 2000-6500 кг/час. Зазвичай швидкість циклу залежить від двох факторів: виду та температури м’яса. Разом з тим обов’язково враховується тип мотора промислової м’ясорубки: дво- чи трифазний. Другий варіант показав себе більш стабільним у роботі, а також здатним витримувати великі навантаження, що цілком задовольняє потреби великих підприємств. На додачу такі характеристики сприяють захисту двигуна від перегрівання. Однак, аби знизити навантаження на мотор, перед подрібненням заморожені продукти (-8…-15˚С) обов’язково розділяються на менші шматки.

Повністю укомплектовані

Нерідко такі пристрої мають стандартну комплектацію. Із завантажувального бункера по спеціальному шнеку сировина потрапляє до різального механізму. Він складається з набору декількох ножів та решіток. У процесі використання кромка та інші елементи тупляться/стираються, утворюючи проміжки, що призводить до зминання продуктів та підвищення соковиділення. У зв’язку з цим при виборі професійної м’ясорубки береться до уваги:

  • місткість бункера;
  • діаметр решітки та отворів (від цього залежить однорідність структури фаршу);
  • якість виконання різальних елементів;
  • варіанти наборів ножів.

Для оброблення невеликої кількості м’яса (за добу) є доречними класичні системи, що складаються лише з 2-3 ножів. Більш масштабним виробництвам краще купити промислову м’ясорубку з комплектаціями «повний унгер» або «напівунгер». В таких наборах застосовується від 4 до 6 ножів, які гарантують набагато швидке оброблення продукції. Особливо це актуально при дотриманні нових нормативів виробництва, коли фарш подрібнюється двічі.

Якість сталі також впливає на тривалість строку служби машини. Якщо це нержавіючий сплав, то на пристрої не залишається слідів від механічних пошкоджень. Завдяки максимально гладкій (відполірованій) поверхні техніка краще піддається санітарному очищенню. Простота конструкції устаткування дає можливість своєчасно проводити обслуговування мотора. Для цього кожні півроку привод розбирається, оглядається та за потреби змазується, а також очищається. Харчове обладнання для подрібнення м’яса служитиме набагато довше, якщо не перевищувати рекомендовані обсяги перероблюваної продукції для окремої моделі.