Обладнання для м'ясопереробки

Комплект гаків Fischer №299/B10 180 мм (10 шт)
Гак d4 Fischer №297 130 мм
Комплект гаків Fischer №299/B10 160 мм (10 шт)
Гак Fischer Ø10 220 мм. 2531-10
Комплект гаків Fischer №299/B10 140 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 200 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 80 мм (10 шт)
Гак з ручкою Fischer №31037 165х7 мм
Комплект гаків Fischer №299/B10 120 мм (10 шт)
Пилка стрічкова з нержавіючої сталі КТ-210
Куттер вакуумний ZKZB 125 L
Касета для зберігання кліпс
Вудочка для лігатури
Блокорізка Fatosa TGB-480
Шкірозйомна машина T300F
Показано з 1 по 15 із 59 (всього 4 сторінок)

Харчове обладнання для переробки м’яса дозволяє виробникам створювати продукцію високої якості. Крім того, застосування такої техніки суттєво скорочує технологічний процес, що дає змогу підприємствам оброблювати значні обсяги сировина за короткий проміжок часу. У цьому розділі представлене обладнання для м’ясопереробки різного призначення та функціоналу. Техніка європейських брендів повністю відповідає стандартам СЕ, НАССР та ISO. Тому висока якість виконання та довгий строк служби їй гарантовано.

Роботи на стадії підготовки

Організовано перегнати тварин до бійні, пункту здачі чи в інше місце дозволить електричний погонич. Пристрій генерує електричні імпульси, які відчуває худоба. При цьому вони є повністю безпечними для її здоров’я. Після забою, що здійснюється спеціальними пристосуваннями, для оброблення туш в пригоді стануть гаки для підвішування. Завдяки тому що вироби виготовлені з міцної нержавіючої сталі, стійкої до агресивного середовища, вони можуть витримувати значні навантаження. На подібних гаках для м’яса дуже зручно виконувати оброблення туш. Для такого завдання м’яснику знадобиться вудочка та кліпси для лігатури, представлені на нашому сайті.

Справжнім проривом у переробці харчових продуктів стали машини для зняття шкір. Станції призначаються для видалення шкіряного покрову морепродуктів (риб, кальмарів, каракатиць та інших мешканців моря). При використанні такого харчового обладнання враховується товщина та крихкість сировини, а також її температура.

Все для подрібнення

Процес оброблення пов’язаний з багатьма труднощами, оскільки туші мають великі габарити. Тому виробники пропонують підприємцям стрічкові пилки. Пристрої дозволяють швидко розділяти великі шматки без додаткових зусиль. Подібна техніка для перероблення м’яса широко використовується під час розфасовування продукції на порційні шматки. Стрічкові пилки з мілкими зубцями на швидкості 16-31 м/с залишають ідеальний та рівний розріз. Для подрібнення на менші шматки заморожених блоків чи інших видів сировини застосовуються блокорізки. Це обладнання для м’ясокомбінатів:

  • працює за принципом гільйотини;
  • виготовлене з нержавіючої сталі, у тому числі й різальні елементи;
  • оснащене потужним двигуном (5,5 кВт) з продуктивністю до 3000-4000 кг/год;
  • має вмонтовану систему безпеки.

Пристрій розрахований на оброблення великих обсягів продукції. Зазвичай використовується для отримання сировини, яка потім відправляється на приготування фаршу, напівфабрикатів з рубаного м’яса, в’ялених та сирокопчених товарів. Завдяки гільйотинному методу зберігається м’язова структура волокон, а це покращує смакові характеристики продуктів.

Також для отримання напівфабрикатів, ковбас, соусів, паштетів і майонезів були створені спеціальні кутери. За допомогою такого харчового обладнання інгредієнти або перемішуються, або подрібнюються. Результат цього процесу у більшості випадків залежить від типу вмонтованих ножів:

  • гладкі;
  • з дрібними або великими зубцями;
  • спеціального призначення.

В нашому інтернет-магазині представлені моделі, котрі забезпечують м’яке та рівномірне розмелювання продуктів. Деякі зразки застосовуються для оброблення тіста та порошкових сумішей. За наявності функції пульсації апарат плавно переходить з однієї швидкості на іншу.

Для отримання мілкого подрібнення сировини призначаються м’ясорубки. З таким устаткуванням для м’яса лише за одну годину цех зможе переробити від 1200 до 6500 кг. При цьому апарати прекрасно справляються навіть із замороженими продуктами (-8…-15˚С). Однак якість фаршу, який планує отримати підприємство, нерідко залежить від варіантів набору ножів (повний унгер або напівунгер) та від діаметра отворів решітки.

Коли потрібні особливі смакові якості

Обладнання для м’ясопереробних підприємств дає змогу створювати делікатесну продукцію. Принцип його роботи зводиться до насичення у вакуумному середовищі шматків м’яса розсолом. Разом з механічною взаємодією, яка досягається шляхом вдаряння сировини об лопаті барабану, м’ясні волокна більш якісно пропитуються маринадом. У пом’якшених тканинах краще та швидше проходять біохімічні процеси. Використання машини для м’ясопереробки дозволяє зберігати:

  • природний колір продукту;
  • структурованість;
  • насичений аромат;
  • корисні властивості.

Отримані таким чином напівфабрикати, соління та копчені товари відзначаються особливою соковитістю, а також незрівнянними смаковими характеристиками. До того ж масажери для м’яса дозволяють знизити втрати маси сировини. У процесі пропитування маринадом знищуються мікроорганізми, які викликають псування живих тканин. Як наслідок, збільшуються строки зберігання продуктів.

Ще одним способом збагачення сировини розсолом є введення ін’єкцій. Завдяки промисловому ін’єктору для м’яса товари набувають особливий смак, стають соковитішими та ніжнішими. На додачу таке харчове обладнання нерідко використовується для збільшення маси готової продукції майже у два рази. Продуктивність цих апаратів може становити від 1000 до 3000 кг/год при швидкості близько 41 такту за хвилину. Подібні показники залежать від потужності помпи, яка відкачає розсіл, та комплектації машини (20-120 голок).

З таким арсеналом техніки для харчового виробництва підприємство зможе стати першим серед рівних. Створюючи якісну продукцію, бренд посяде почесне місце в історії своєї країни або навіть світу. Тому варто якомога швидше купити обладнання для м’ясокомбінату, тим самим випередивши своїх конкурентів.