Ножі шеф-кухаря

Ніж кухонний Fischer №142 150мм
Ніж Fischer Santoku №145 180мм
Ніж шеф-кухаря Fischer №337
Ніж кухонний Fischer №141
Ніж шеф-кухаря Dick 8 5447
Ніж Dick AsiaCut Santoku 8 0042 162 мм
Ніж шеф-кухаря 8 1947
Ніж шеф-кухаря Eicker 24.561 210 мм
Показано з 1 по 8 із 8 (всього 1 сторінок)

Ніж шеф-кухаря є невід’ємною частиною творчого процесу великих гуру кулінарії. Деякі кажуть, що цей інструмент слугує продовженням кисті майстра. Оскільки цьому виробу відведена така важлива роль, наш інтернет-магазин пропонує професійні кухонні ножі високої якості від провідних європейських виробників. Ці товари відзначаються міцністю, довговічністю та ергономічністю.

Ніж шеф-кухаря у вашому розпорядженні

Для виробництва продукції використовується найкраща сталь, яка потребує доволі складного технічного оброблення. Хром-молібден-ванадієвий сплав стійкий до впливу корозії, тому клинок не окислюється та не ржавіє. До того ж додавання до сталі допоміжних елементів дозволяє кухарському ножу долати значні навантаження. Такі особливості зумовлюють зносостійкість інструмента, тому він:

  • не сколюється;
  • не стирається;
  • не деформується;
  • не тупиться тривалий час.

Гострота леза зазвичай залежить від лінзоподібного профілю, коли від обуха до різального краю товщина полотна залишається сталою. Зрештою крайка має низький ступінь стирання під час корегування мусатом чи при інтенсивному використанні. На заводах європейських компаній заточування під оптимальним кутом проводиться на досить точному устаткуванні. Кожний етап виробництва суворо контролюється, тому всі професійні ножі для кухаря ретельно перевіряються та проходять тестування. Для цього використовуються лазерні пристрої нового покоління.

Все заради вашого комфорту

Ергономічність. Саме їй інженери європейських брендів, з якими тісно співпрацює наша фірма, приділяють особливу увагу. Співробітники займаються розробкою дизайну рукоятки, який максимально придатний для користування. У більшості випадків руків’я описує кожний вигин людської долоні. Завдяки цьому ніж сантоку (шеф-кухаря) дуже зручно тримати в руці, вправно виконуючи ним складні та монотонні рухи.

 

Під час приготування їжі руки майстра зазвичай мокріють або стають жирними. Аби інструмент не був ковзким, виробники часто використовують поліпропілен (а в деяких моделях — дерево чи композит: поєднання сталі та полімеру) з антиковзким покриттям. Шорстка поверхня забезпечує надійне щеплення долоні з руків’ям. На додачу захисна гарда виключає випадки травмування у процесі роботи. Іще однією вагомою причиною купити ніж шеф-кухаря від провідних торговельних марок Європи слугує бездоганний баланс клинка та рукоятки. Працюючи таким інструментом впродовж усієї зміни, майстер не відчуватиме втоми.