Універсальні кухонні ножі

Ніж універсальний Eicker 17.502 180 мм жовтий
Ніж універсальний Eicker 16.311 110 мм чорний
Ніж універсальний Eicker 17.311 110 мм жовтий
Ніж універсальний Dick 8 2006
Ніж універсальний Eicker 27.502 210 мм жовтий
Ніж для чистки овочів Fischer №337
Ніж для хліба Dick 8 1035
Ніж універсальний Eicker 27.527 250 мм жовтий
Ніж для нарізки Oskard NK026 300 мм жовтий
Ніж для нарізки Oskard NK025 250 мм чорний
Ніж для нарізки Oskard NK027 350 мм жовтий
Ніж для нарізання Fischer №76 280мм
Ніж універсальний Fischer №20
Ніж кухонний Eicker 24.563 90 мм
Показано з 1 по 15 із 45 (всього 3 сторінок)

Універсальний кухонний ніж — це багатофункціональна модель, якою послуговуються кухарі всього світу. Інструмент призначений для нарізання різноманітних видів продуктів, які відрізняються структурою та твердістю. Особлива геометрія клинка забезпечує ідеальний розріз, а також практичне застосування. У цьому розділі представлені універсальні кухонні ножі провідних європейських виробників. Тут легко знайти зразки з потрібною довжиною полотна та необхідними конструктивними особливостями.

Переваги, про які варто знати кухарям

Будь-який інструмент ціниться майстрами за бездоганне виконання. Саме від нього залежить термін служби моделі. Водночас правильно підібраний інженерами профіль клинка, кут заточування та геометрія зразка безпосередньо впливають на різальні властивості професійного ножа для кухаря. Тому багато компаній використовують лінзоподібний тип клинка, переваги якого в тому, що він:

  • простий як у корегуванні мусатом, так і в заточуванні;
  • має низький ступінь стирання при інтенсивному застосуванні;
  • тривалий час не дає різальній крайці ступлюватися.

Однак виробники на цьому не зупинилися. Для збільшення зносостійкості професійних ножів кухаря провідні бренди використовують леговану сталь. Особливість цього сплаву в тому, що до його складу входять домішки молібдену та ванадію. Ці хімічні елементи сприяють не тільки гарному загартовуванню металу, а й перешкоджають ламкості полотна. В результаті ножі для нарізування мають оптимальну твердість: 57-58 HRC. Крім того, продукція має унікальну стійкість до зношування.

Універсальний ніж та його руків’я

Однак не все зводиться тільки до якості клинка. Продуктивність робити кухаря у більшості випадків визнається ергономічністю виробу. Звісно, деякі зразки, які представлені на нашому сайті, мають:

  • насічки на полотні;
  • пилоподібне лезо;
  • кинджаловидне вістря;
  • дуже довгий клинок.

У нас ви зможете купити універсальний кухонний ніж найпопулярніших моделей: фінський, шеф-кухаря, сантоку чи сакс. Кожен із запропонованих інструментів оснащений ергономічним руків’ям з такими характеристиками:

  • антиковзке покриття;
  • анатомічна форма (дизайн);
  • міцний пластик, що не стирається;
  • гігієнічність.

 

Завдяки таким особливостям тримати універсальний кухонний ніж в руці доволі зручно. Надійний хват та шорстка поверхня дають змогу вправно працювати інструментом. Як показують дослідження та практика, майстер не відчуває втоми у кисті навіть після тривалої роботи таким виробом. Це лише деякі причини, з яких варто купити професійний кухонний ніж в нашому інтернет-магазині.