Fischer - професійні кухонні ножі

Струна для нарізки сиру Fischer №51720 450 мм
Струна для нарізки сиру Fischer №51722 800 мм
Ніж для устриць Fischer №513 з синьою ручкою
Ніж для устриць Fischer №513 з чорною ручкою
Ніж для м'якого сиру Fischer №389 150мм
Ніж для хліба Fischer №144 200мм
Ніж кухонний Fischer №142 150мм
Ніж для філетування Fischer №246
Ніж для риби Fischer №8411 350мм з хвилястим лезом
Ніж для риби Fischer №8413 350мм з хвилястим лезом
Ніж Fischer Santoku №145 180мм
Полотно для пилки Fischer 12320
Ніж для чистки овочів Fischer №337
Ніж для риби Fischer №8413 300мм з хвилястим лезом
Показано з 1 по 15 із 251 (всього 17 сторінок)

Французька компанія Fischer-Bargoin випускає професійні кухонні ножі різного призначення. Бренд отримав сертифікат ISO 9001:2015, який свідчить про відповідність високим вимогам, пред’явленим до виробництва продукції. Фірма пройшла сертифікацію систем управління якістю у створенні, обробці, заточуванні та продажі ножів. Всі вироби ТМ «Fischer» орієнтовані на потреби клієнтів, аби зробити їх працю максимально комфортною. Купити ножі для обвалювання та жилування м’яса цього бренду з Франції пропонує наш інтернет-магазин.

Безпека клієнтів у пріоритеті

В процесі створення нової моделі інструмента інженери компанії приділяють першочергове значення ергономічності та безпеці. Фірма Fischer-Bargoin брала активну участь у дослідах Національного медичного страхування. Їх ціллю було визначення факторів, які викликають травмування та пошкодження зв'язок під час монотонних повторювальних рухів. Завдяки такому досвіду фахівці бренду розробили унікальні ножі для обвалювання, а також оброблювання та жилування м’яса, які досить зручні у використанні. Руків’я таких інструментів має:

  • анатомічну форму, яка повторює вигини долоні людини;
  • гарду для опори великого пальця;
  • зручний хват;
  • відкриту задню частину для легкого маневрування;
  • антиковзке покриття.

Частина моделей виготовлена з міцного пластику з шорстким напиленням, котре гарантує надійне зчеплення з жирною/вологою долоню. Інші зразки оснащені гумовим руків’ям з ребристими вставками. Вони дають змогу використовувати жилувальний ніж якомога ефективніше, тому що він не ковзає у руці. До того ж кожний інструмент відзначається унікальними особливостями, оскільки:

  • обробку клинків проводять промисловим методом;
  • заточку виконують надточним обладнанням;
  • рукоятки виливають під високим тиском.

Для виробництва клинків використовують лише леговану сталь. Сплав загартовують інноваційним методом. Завдяки застосуванню лінзоподібного профілю різальна крайка тривалий час залишається гострою. Всі ці характеристики покращують продуктивність праці робітників, а також термін служби виробів.

Різноманіття товарів

Компанія Fischer-Bargoin інтенсивно розвивається протягом 160 років (з 1859 р.). За цей час не одне покоління талановитих співробітників завзято працювало над розробкою унікальних ідей, які спрямовані на удосконалення продукції. Результатом таких старанних зусиль служить доволі широкий асортимент бренду. Французька компанія пропонує майстрам ножі для:

  • обвалювання;
  • жилування;
  • випічки;
  • філетування;
  • риби;
  • оброблення;
  • сиру;
  • чищення овочів;
  • хліба.

У нашому каталозі також представлені спеціалізовані моделі для м’ясників та шеф-кухарів. Більш того, ця компанія розробила зразки для яловичини з дуже довгим клинком та зазублинами. На додачу у цьому розділі є десятки кухонних та універсальних виробів. Враховуючи такий широкий модельний ряд та високу якість продукції, клієнт не буде довго роздумувати, чи варто йому купити професійний кухонний ніж від Fischer.