Ножі для риби та рибочистки

Ніж філейний Eicker 27.518 210 мм жовтий (гнучкий)
Ніж для риби Fischer №68411В 350мм з хвилястим лезом
Ніж для риби Polkars №51 175мм
Ніж для філетування Fischer №246
Ніж для обробки риби Eicker 27.597 210 мм жовтий
Рибочистка Fischer №6410
Ніж для філетування Dick 8 2417 210 мм синій
Ніж для риби Polkars №54 210мм
Ніж для філетування Polkars №27 280мм
Ніж для риби Polkars №53 180мм з червоною ручкою
Ніж для риби Polkars №50 175мм
Ніж для риби Fischer №68413В 420мм з хвилястим лезом
Рибочистка Fischer №2318
Ніж для філетування Fischer №244 300мм
Рибочистка Fischer №6412-2
Показано з 1 по 15 із 37 (всього 3 сторінок)

Філейний ніж для риби дозволяє уміло відділити м’якуш від хребта з мінімальними втратами м’яса. Завдяки вигнутому та гнучкому клинку кухар може підійти якомога ближче до кісток. Доволі гостре лезо дає змогу зробити якісний зріз з ідеально рівною поверхнею. Купити такий ніж для оброблення риби в Україні пропонує наш інтернет-магазин. Продукція повністю відповідає стандартам якості НАССР та СЕ.

Унікальні особливості

У каталозі представлені різні варіанти. Моделі відрізняються шириною та довжиною клинка, формою та інколи призначенням (наприклад, для чищення). Частина зразків має V-подібне вістря, а інша — розширене (овальне) або ультратонке. Однак незважаючи на таке різноманіття, кожний кухонний філейний ніж для риби:

  • виготовлений з легованої сталі;
  • заточений під кутом 30˚;
  • відполірований за інноваційними технологіями;
  • оснащений ергономічним руків’ям.

Для виробництва своєї продукції європейські компанії використовують молібден-ванадієвий сплав. Такі ножі для риби відзначаються незрівнянною зносостійкістю, тому тривалий час не тупляться та не деформуються при навантаженні. До того ж лезо швидко корегується мусатом, а у процесі заточки не утворює вибоїн.

Ергономічність на високому рівні

Спеціальні оброблювальні ножі для риби зручні у використанні. Руків’я, вилите з міцного пластику, має шорстку поверхню. Така конструктивна особливість створює ефект антиковзання, особливо тоді, коли майстер працює мокрою рукою. Водночас кухонний філейний ніж зручно тримати, оскільки руків’я повністю відповідає формі людської долоні:

  • збільшена гарда для великого пальця;
  • заокруглене черевце та спинка;
  • закритий гакоподібний край.

Всі ці особливості служать не тільки для надійного хвату, а й для безпечного використання ножа для філейного оброблення риби. Також під час проведення достатньо складних технологічних процесів кухар не буде відчувати незручностей у кисті. Купити філейний ніж в Україні від найавторитетніших брендів Європи можна на нашому сайті лиши в один клік.