Ножі для риби та рибочистки

Ніж філейний Eicker 27.518 210 мм жовтий (гнучкий)
Ніж для стейка Eicker 27.523 260 мм жовтий (зубчастий)
Ніж для риби Fischer №8411 350мм з хвилястим лезом
Ніж для риби Polkars №53 180мм з червоною ручкою
Ніж для філетування Fischer №246
Ніж для риби Polkars №51 175мм
Ніж для риби Polkars №54 210мм
Рибочистка Fischer №6410
Ніж для риби Polkars №50 175мм
Ніж для риби Oskard NK048 180 мм синій (гнучкий)
Ніж для риби Oskard NK047 160 мм синій
Ніж для риби Fischer №8413
Ніж для філетування Dick 8 2417 210 мм синій
Рибочистка Fischer №412
Ніж для філетування Polkars №27 280мм
Показано з 1 по 15 із 38 (всього 3 сторінок)

Філейний ніж для риби дозволяє уміло відділити м’якуш від хребта з мінімальними втратами м’яса. Завдяки вигнутому та гнучкому клинку кухар може підійти якомога ближче до кісток. Доволі гостре лезо дає змогу зробити якісний зріз з ідеально рівною поверхнею. Купити такий ніж для оброблення риби в Україні пропонує наш інтернет-магазин. Продукція повністю відповідає стандартам якості НАССР та СЕ.

Унікальні особливості

У каталозі представлені різні варіанти. Моделі відрізняються шириною та довжиною клинка, формою та інколи призначенням (наприклад, для чищення). Частина зразків має V-подібне вістря, а інша — розширене (овальне) або ультратонке. Однак незважаючи на таке різноманіття, кожний кухонний філейний ніж для риби:

  • виготовлений з легованої сталі;
  • заточений під кутом 30˚;
  • відполірований за інноваційними технологіями;
  • оснащений ергономічним руків’ям.

Для виробництва своєї продукції європейські компанії використовують молібден-ванадієвий сплав. Такі ножі для риби відзначаються незрівнянною зносостійкістю, тому тривалий час не тупляться та не деформуються при навантаженні. До того ж лезо швидко корегується мусатом, а у процесі заточки не утворює вибоїн.

Ергономічність на високому рівні

Спеціальні оброблювальні ножі для риби зручні у використанні. Руків’я, вилите з міцного пластику, має шорстку поверхню. Така конструктивна особливість створює ефект антиковзання, особливо тоді, коли майстер працює мокрою рукою. Водночас кухонний філейний ніж зручно тримати, оскільки руків’я повністю відповідає формі людської долоні:

  • збільшена гарда для великого пальця;
  • заокруглене черевце та спинка;
  • закритий гакоподібний край.

Всі ці особливості служать не тільки для надійного хвату, а й для безпечного використання ножа для філейного оброблення риби. Також під час проведення достатньо складних технологічних процесів кухар не буде відчувати незручностей у кисті. Купити філейний ніж в Україні від найавторитетніших брендів Європи можна на нашому сайті лиши в один клік.