Сокири та сікачі для м'ясників

Ніж-сікач Fischer №68383 220мм
Тесак м'ясника Fischer №382 190мм
Тесак Fischer №280 240мм
Сокира для м'яса Dick 9 2111 160 мм
Тесак м'ясника Eicker 82.710 200 мм
Ніж-сікач Oskard 350 мм
Ніж-сікач Polkars №69 300мм
Ніж-сікач Oskard 300 мм
Тесак м'ясника Eicker 82.710 240 мм
Сокира рубки м'яса Oskard 260 мм
Сокира рубки м'яса Oskard 230 мм
Сокира для рубки м'яса Polkars 260 мм
Сокира для рубки м'яса Polkars 230 мм
Ніж-сікач Polkars №68 240мм
Ніж-сікач Polkars №67 180мм
Показано з 1 по 15 із 21 (всього 2 сторінок)

Кухонний тесак був спеціально створений задля рубання туш, напівтуш та великих шматків м’яса. Завдяки доволі масивному клинку інструмент розсікає м’якуш/кістку лише одним ударом. Гостре лезо (немов бритва) та відполіроване полотно залишає гарний, рівний зріз. У нашому інтернет-магазині можна купити тесак м’ясника різних конфігурацій залежно від того, який зразок потрібен кухарю. Більш того, у каталозі представлені найпопулярніші моделі від провідних брендів Європи.

Все зумовлено якістю

Ніщо так не захоплює клієнтів, як висока якість продукції. Користувачі добре знають, що кухонні сокирки з оптимальними характеристиками служать не один десяток років. До того ж вони прості та безпроблемні в обслуговуванні. З огляду на це європейські виробники, з якими ми співпрацюємо, роблять кожну сокирку для кухні:

  • незрівнянно гострою;
  • ідеально ергономічною;
  • неперевершено зносостійкою.

У більшості випадків компанії застосовують молібден-ванадієву сталь, загартовану до твердості 55-58 HRC. Сплав відзначається особливою стійкість до стирання. При навантаженнях та постійних ударах лезо не деформується. У процесі корегування або заточування на крайці кухонного тесака не утворюються вибоїни. Контактуючи з агресивними речовинами (біологічними та хімічними), клинок не псується та не змінює свою структуру.

Все заради вашого комфорту

Важливим аспектом у виробництві кухонних тесаків слугує ергономічність виробу. Оскільки рубання — це доволі важкий процес, який потребує чималих зусиль, — руків’я зазвичай роблять максимально зручним для використанні. Інженери ретельно продумують дизайн цієї частини інструменту, тому:

  • поверхня пластику/дерева має антиковзке покриття;
  • форма повторює анатомічні особливості долоні;
  • больстер захищає руку в процесі роботи.

Такий ніж-сокирка для м’яса не ковзає у жирній чи вологій руці. Разом з тим він має зручний хват. На деяких моделях передбачений спеціальний отвір, котрий можна використовувати для зберігання інструменту на стіні або для інших потреб. У нас в наявності є різні моделі: у вигляді тесака та сокирки, масивні та компактні. Якщо вам потрібно купити тесак в Україні, то ми завжди до ваших послуг.