Технології стрімко розвиваються і компанія «Фуд Пак Сервіс» в будь-який момент готова надати вам найякісніше вакуумне обладнання для вашого виробництва і сервісне обслуговування по ньому.
Вакууматор для продуктів Henkelman дозволить створити вакуумну упаковку для різних типів продуктів - м'ясо, риба, овочі, сири і навіть сипучі і рідкі продукти. Кожен вакууматор можна доукомплектувати різними функціями, набором програм для різних вимог упаковки. Машини дуже зручні у використанні і легкі в обслуговуванні.
Лінійка вакууматорів, яка представлена на нашому сайті добре збалансована, і кожна серія створена грамотно виконувати поставлені завдання. Купити вакууматор під необхідний продукт і обороти виробництва можна в компанії «Фуд Пак Сервіс» попередньо проконсультувавшись з менеджером за телефонами, зазначеними на сайті.
Самі не великі моделі призначені для не великих підприємств: магазинів, супермаркетів, ресторанів і закладів громадського харчування. Це серії - Jumbo, Lynx і в деяких випадках Boxer, в залежності від потреб.
Boxer, Neo і Falcon вакууматор купити можна і для середнього виробництва, а серії Marlin, Toucan і Titaan відмінно підійдуть для великої потужності.
Вакууматор - відмінне рішення для збереження як корисних властивостей так і зовнішнього вигляду продуктів. Загальновідомо, що навіть з заморожених продуктів йде волога, заводяться шкідливі бактерії і продукт втрачає не тільки смакові якості, а й зовнішній вигляд. І навіть обмотане в пакет м'ясо або риба дуже швидко втрачає свою свіжість, починає псуватися і обвітрюється.
Вакуумний пакувальник Henkelman відмінно запобігає появі перелічених проблем з завакуумірованнимі продуктами завдяки якісному забору повітря з пакету і гірмітічкой запайке.
Дуже популярне віяння в кулінарії зараз технологія Су-Від. Це вид готування в вакуумному пакеті і він не можливий без вакууматора, з цього, багато ресторанів купують пакувальники невеликих розмірів. Саме завдяки вакуумаціі продуктів вони зберігають при готуванні всі свої корисні і смачні властивості, що не виварюються в киплячій воді, це як - приготування у власному соку.
Температурні особливості Су Вид:
Щоб отримати ідеальне блюдо приготоване у вакуумному пакеті, необхідно правильно підібрати температуру в софт Кукера:
• яловичині - від 49 0С (з кров'ю) до 65 0С (для гарної готовності);
• яйцям всмятку - 64 0С;
• яйцям круто - 75 0С;
• білого м'яса птиці - від 60 до 71 0С;
• темного м'яса птиці - 80 0С;
• рибі - від 47 до 60 0С в залежності від ступеня готовності;
• овочам - 85 0С;
• заварному крему - 76,5 0С;
• молюскам - від 56 до 60 0С.
Пакети, які використовуються для вакуумування продукції бувають різних розмірів, щільності і текстури.
Вакуумний пакувальник можна використовувати для швидкого маринаду риби і м'яса. Пори продукту в пакеті розкриваються швидко, що сприяє стрімкому проникненню спецій всередину і ви спокійно можете отримати готовий до смаження або грилю продукт через 10-15 хвилин. Прискорене маринування продукту часом буває дуже актуально і навіть необхідно, особливо, якщо в ресторані було зроблене замовлення а заготовки закінчилися, основне блюдо все одно буде приготовлено і подано клієнту вчасно.
Виділяють 2 основних типи вакууматора:
- Настільні
- Підлогові
Настільні, як правило призначені для не дуже великих обсягів.
Підлоговий вакуумний пакувальник варто купити цеху / виробництва із середніми або високими обсягами.
Кожен вакууматор Henkelman можна вдосконалити додатковими функціями і режимами, а отже і можливостями. Моделі з з рiдкокристалiчним дисплеєм дозволяють програмувати завдання на потрібні процеси і продукти - не перетримати процес стиснення, посилити або послабити вакуум, активувати послідовний вакуум (до 5-ти кроків), нова функція «Червоне м'ясо», видати етикетку з датою вакуумаціі і назвою продукту через спеціальний принтер і т.п.
Завдяки можливостям даних вакууматора, є можливість упаковки рідких продуктів понад 65 °. Пакувальники мають контролер, що запобігає закипання продукту в вакуумі.
Вакуумні пакувальники дуже компактні, а серія Neo ще і досить симпатична і приваблива. Вакуумний пакувальник Neo можна використовувати на відкритих кухнях. Вакууматор відмінно впишеться в інтер'єр і стане родзинкою будь-якої професійної кухні. Дана модель також має функцію управління процесами зі смартфона за технологією bluetooth.
Зверніть увагу!
Якість всіх вакуумних пакувальників виконано на вищому рівні:
- міцний корпус з нержавіючої сталі, який герметично зібраний, в результаті чого, частки харчових продуктів не будуть забиватися в щілини обладнання, що запобігає розмноженню бактерій;
- надійні запаячні рейки (якщо порівняти з рейками дешевших вакууматора у конкурентів, то дуже помітна різниця якості запаячних кінцевиків);
- опуклі прозорі кришки з дуже щільного скла для огляду і контролю процесу вакуумаціі;
- у всіх пакувальників Henkelman використовуються потужні і найнадійніші в світі німецькі насоси фірми Bush
Виробник: Henkelman (Голландія) є одним з найбільших світових виробників вакуумних пакувальників, успішно застосовуються в різних галузях промисловості.
Вакууматор сертифікований в Україні і відповідає європейським стандартам якості: HACCP, ISO 9001. Гарантія - 3 роки.
Компанія «Фуд Пак Сервіс» здійснює повний професійний сервіс, підключення, надання ремкомплектів і послугу виїзду нашого фахівця до вас на виробництво. Завжди є можливість замовити оригінальні комплектуючі та запчастини.