Форми для равіолі

Штамп для равіолі Raviolamp великі 12шт
Штамп для равіолі Raviolamp рибки 14шт
Набір штампів для равіолі Raviolamp Tris 3шт
Штамп для равіолі Raviolamp трикутні 18шт
Штамп для равіолі Raviolamp класичні 24шт
Штамп для равіолі Raviolamp, 44 шт
Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)

Існує безліч способів формування та нарізки равіолі. Ви можете використовувати форму для равіолі або форму для печива. формувати равіолі круглої чи квадратної форми. Або можна розкачати смужки тіста, додати начинку, скласти тісто і різак для випічки, щоб сформувати равіолі. Але найкращий метод – використовувати форму для равіолі. Форма для равіолі
також іноді називається машиною для приготування равіолі, пресом чи формою. З більшості форм виходить 12 равіолі, але в нашому магазині ви можете знайти форми, які роблять 24, 36 або 40 равіолі за раз. Ще потрібно замісити тісто, але процес нарізки дуже простий, і ви отримуєте продукт, що дуже професійно виглядає. Готувати равіолі можна дуже багато часу, і ви будете здивовані, наскільки швидко і легко ви можете зробити велику кількість равіолі, коли ви використовуєте форму для равіолі.

Обов'язково тримайте тісто, яке ви не використовуєте, накрите, щоб воно не висохло. Якщо ви використовуєте макаронну машину, пропустіть тісто через машину кілька разів. Ви почнете з широкого налаштування і робитимете пасту все тонше і тонше з кожним проходом. Якщо під час процесу тісто починає липнути, зупиніться і знову присипте борошном. Ми рекомендуємо не робити тісто занадто рідким, інакше воно може порватися при додаванні начинки. Наріжте смужки розкатаного тіста так, щоб вони були приблизно на 1 дюйм ширші та довші з усіх боків форми для равіолі. Покладіть один лист пасти на пристрій для приготування равіолі. Обережно втисніть пасту у поглиблення форми, щоб сформувати чашки. Деякі форми для равіолі поставляються з пластиковою формою, яку ви вдавлюєте в тісто поверх металевої форми для створення поглиблень. Ви видаляєте цю форму після того, як зробите поглиблення. Використовуючи дві ложки, покладіть приблизно по столовій ложці начинки в кожну кишеню. Вам потрібно, щоб у кожному равіолі було достатньо начинки, щоб мати гарну форму, але не настільки, щоб у вас не було проблем із закладенням країв макаронних виробів.

Злегка змастіть краї пасти водою. Це допоможе равіолі щільно прилягати і не зламатися при варінні. Пам'ятайте, не надто багато води, інакше тісто стане липким. Покладіть ще один аркуш пасти на начинку для равіолі. Так вийде дно равіолі.

За допомогою качалки стисніть два шари пасти разом. Почніть з легкого тиску, щоб видавити повітря та утворити ущільнення. Потім скористайтеся більшим тиском, щоб розрізати макарони на окремі равіолі. Зніміть зайве тісто з равіолі. Переверніть равіолі та струсіть форму. Равіолі повинні легко випасти із форми. В іншому випадку постукайте краєм форми по твердій поверхні, наприклад, про стільницю.