Dick - професійні ножі

Ніж для зняття шкіри Dick 8 2264
Ніж обвалювальний Dick 8 2982 130 мм синій
Ніж для хліба Dick 8 1035
Ніж оброблювальний Dick 8 5456
Ніж м'ясника Dick 8 2348 260 мм білий
Ніж для зняття шкіри Dick 8 2264
Ніж жилувальний Dick 8 2253
Нож обвалочный 21см, синий 8 2425 21 0
Ніж обвалювальний Dick 8 2425
Ніж обвалювальний Dick 8 2277 180 мм синій
Ніж обвалювальний Dick 8 2993
Ніж обвалювальний Dick 8 2982 130 мм жовтий
Ніж обвалювальний Dick 8 2277 140 мм синій
Ніж обвалювальний Dick 8 2259 180 мм жовтий
Ніж м'ясника Dick 8 2348 260 мм білий
Показано з 1 по 15 із 105 (всього 7 сторінок)

Німецька компанія Friedr. Dick виробляє професійні кухонні ножі високої якості. Інструменти відзначаються унікальною зносостійкістю та ергономічністю. Фірма впроваджує інноваційні технології, а також використовує особливі методики для випуску своєї продукції. Тому ми пропонуємо купити професійні кухонні ножі цієї торговельної марки за доступною ціною.

По той бік виробництва

Кожний обвалювальний ніж Dick проходить доволі складний та трудомісткий процес створення. На всіх етапах (їх близько 25) команда підготовлених спеціалістів проводить технологічну перевірку, заносячи дані до документів. Компанія закуповує виключно високолеговану сталь. Молібден-ванадієвий сплав стійкий до:

  • корозії;
  • зносу;
  • деформування;
  • сколювання.

З отриманих конічної форми прутів робітники штампують заготовки, котрі проходять загартовування під впливом захисного газу при температурі +1000˚С. При цьому система виключає будь-який контакт металу з киснем, адже від цього клинок стає крихким. Аби надати сталі необхідної міцності та пластичності, планують додаткове гартування при 200-280˚С

Заготовку для ножа м’ясника відправляють на автоматичний станок для шліфування. Далі поверхню полірують, і вона стає ідеально гладкою, що поліпшує різальні властивості обвалювального ножа.

Руків’я

Після шліфування до клинка монтують руків’я, котре виливають за спеціальною технологією. Зрештою на стикові пластику та металу абсолютно немає швів. Завдяки використанню якісних полімерів руків’я відрізняється:

  • гігієнічністю;
  • антиковзкістю;
  • міцністю;
  • стійкістю до стирання.

Більш того, такий ніж м’ясника Dick можна мити в посудомийній машині. Всі матеріали, застосовані при виробництві продукції, витримують чималу температуру — до 150˚С.

Завершальний етап

Кваліфіковані професіонали здійснюють заточку різальної крайки. Для цього використовують високоточні станки, сконструйовані за власною розробкою компанії Friedr. Dick. Перевірку оптимального кута заточки здійснюють на лазерному устаткуванні. Наостанок виконують фінальне хонінгування — спеціальна абразивна обробка, аби клинок мав гладку поверхню.

Далі на кожний ніж для обвалювання наносять фірмовий логотип компанії, який служить синонім високої якості та вічних традицій. Незважаючи на велику кількість перевірок, готову продукцію знову ретельно перевіряють, оскільки для німецького бренду Dick якість — це спосіб життя.