Гаки для м'яса, туш, напівтуш

Комплект гаків Fischer №299/B10 180 мм (10 шт)
Гак d4 Fischer №297 130 мм
Комплект гаків Fischer №299/B10 160 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 80 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 140 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 200 мм (10 шт)
Комплект гаків Fischer №299/B10 120 мм (10 шт)
Гак з ручкою Fischer №31037 165х7 мм
Комплект гаків Fischer №299/B10 100 мм (10 шт)
Гак Fischer Ø10 220 мм. 2531-10
Люстра для гаків Euromasz
Гак ялинка Euromasz

Гак ялинка Euromasz

За запитом

Показано з 1 по 12 із 12 (всього 1 сторінок)

Гаки для м’яса широко використовуються в оброблювальних цехах м’ясопереробних комбінатів. На них підвішуються туші, напівтуші, четверті частини або великі шматки м’яса. До того ж ці пристосування застосовуються для зберігання м’ясної продукції в складських приміщеннях. В цьому розділі представлені вироби різних форм та конфігурацій.

Особливості гаків для м’яса, про які варто знати клієнтові

Всі вироби виготовлені з високоякісної сталі. Вони повністю відповідають директивам СЕ та стандартам НАССР. Французька компанія Fischer Bargoin використовує нержавіючу сталь з високим вмістом хрому, а також інших домішок (марганцю, ванадію, молібдену та кремнію). Інноваційні методи загартовування забезпечують металу оптимальну твердість Гаки для підвішування м’яса, що виготовлені з легованого сплаву, відзначаються бездоганними антикорозійними властивостями. Цей ефект посилюється завдяки покриттю Hard Chrome товщиною у 8-10 мкм. Однак, окрім технічних специфікацій сталі, обов’язково враховуються наступні особливості гаків для м’ясних туш:

  1. Максимальна вантажопідйомність. Цей показник нерідко залежить від діаметра прута. Гак товщиною у 6 мм витримує навантаження до 70 кг, а у 5 мм — 60 кг.
  2. Форма виробу. Стандартними вважаються моделі «вісімки», оскільки з ними краще всього працювати. Все ж таки виробники пропонують варіанти з ручками або одинарного типу. Подібні зразки потребують додаткової комплектації або використовуються для виконання певних видів робіт.
  3. Конструктивні особливості. Наконечник гаків для напівтуш повинен мати гострий край (якісно заточений), аби вільно проколювати щільні тканини. На ступінь входження прута до м’ясних продуктів також впливає гладка поверхня металу. Тому краще обирати добре відполіровані вироби, які забезпечують відмінне ковзання.

Останнім аспектом вибору стануть різноманітні варіанти моделей. Для великих підприємств виробники створюють спеціальні люстри з гачками або пристосування типу «ялинка». Такі вироби дають змогу оброблювати до десяти туш одночасно. Зразки відрізняються значною вантажопідйомністю. Однак перш ніж купити гаки для м’яса, обов’язково переконуються у тому, аби елементи кріплення були виконані якісно та надійно з’єднані. Вказані характеристики дозволяють клієнтові обрати той варіант, який буде для нього доречним.