Оброблювальні ножі

Ніж обробний Polkars №17 125мм
Ніж обробний напівгнучкий Polkars №17 125мм
Ніж обробний Polkars №23 210мм
Ніж обробний Eicker 27.540K 260 мм жовтий (з насічками)
Ніж для видалення тельбух Eicker 27.599 160 мм жовтий
Ніж обробний з дерев'яною ручкою №65 150 мм
Ніж оброблювальний Dick 8 5456
Ніж обробний Polkars №19 125мм
Ніж оброблювальний Oskard NK021 260 мм чорний
Ніж обробний Polkars №14 150мм
Ніж обробний Eicker 27.540 210 мм жовтий
Ніж обробний Eicker 24.560 210 мм
Ніж обробний Polkars №26 200мм
Ніж обробний Polkars №22 180мм
Ніж професійний для м'яса Eicker 27.506 180 мм жовтий
Показано з 1 по 15 із 58 (всього 4 сторінок)

Оброблювальні ножі для м’яса служать невід’ємною частиною обробки туш тварин. Завдяки їм майстер зможе якомога ближче підійти до кістки або розділити великий шмат на порційні частини. Гостре, немов бритва, лезо дає змогу виконати цей процес швидко та якісно. Для наших клієнтів ми обрали найкращі моделі, які відзначаються високою якістю.

Оброблювальні ножі для майстрів

В асортименті нашого інтернет-магазина представлена продукція від провідних європейських брендів. Ці компанії завжди приділяють велике значення якості. Ножі для оброблення свинячої туші бувають різноманітних розмірів та форм:

  • з довгим чи коротким клинком;
  • з вузьким або широким полотном;
  • з фальшлезом чи без нього;
  • з прямим або ввігнутим різальним краєм.

Деякі зразки мають різко підняте вістря, котре дає змогу оброблювальному ножеві вільно проникнути у доволі незручні місця. Окрім того, вироби відрізняються ергономічним руків’ям. На ньому зроблені спеціальні заглиблення для вказівного пальця та мезинця, а також збільшена гарда для великого пальця. На додачу шорстка поверхня пластику захищає інструмент від ковзання у вологій долоні.

Технічні характеристики

Купити професійні ножі для оброблення м’яса варто кожному майстру, оскільки вони допомагають швидко та якісно виконати обробку туш різних габаритів. До того ж така продукція відзначається унікальними технічними особливостями, бо виробники:

  • використовують леговану сталь;
  • заточують лезо під кутом 30˚;
  • загартовують метал до твердості 55-58 HRC;
  • полірують поверхню.

Завдяки незрівняній хімічній стійкості оброблювальний ніж м’ясника не псується під впливом біологічних рідин та агресивних речовин. Унікальний сплав не піддається зносу, а також деформуванню та ударам. Іще однією важливою причиною купити оброблювальні ножі для м’яса європейських брендів служить здатність леза тривалий час тримати гостроту та легко корегуватися мусатом. В той же час доступна ціна та різноманітність моделей не залишать вас байдужими.