Eicker - професійні кухонні ножі

Полотно для пилки  EICKER 80.727.52 520 мм
Лезо до реберного ножа Eicker 80.805 200 мм
Ніж обвалювальний Eicker 97.513 130 мм жовтий
Ніж жилувальний Eicker 20.504 260 мм блакитний
Ніж обробний Eicker 27.540K 260 мм жовтий (з насічками)
Ніж жилувальний Eicker 27.504 310 мм жовтий
Ніж філейний Eicker 27.518 210 мм жовтий (гнучкий)
Ніж жилувальний Eicker 27.504 260 мм жовтий
Ніж для видалення тельбух Eicker 27.599 160 мм жовтий
Лезо для реберного ножа Eicker 80.505 180 мм
Ніж обвалювальний Eicker 90.533 100 мм блакитний
Ніж обвалювальний Eicker 27.507 150 мм жовтий
Ніж для стейка Eicker 27.523 260 мм жовтий (зубчастий)
Показано з 1 по 15 із 218 (всього 15 сторінок)

Професійні кухонні ножі Eicker — це висока якість, що повністю відповідає німецьким традиціям. Компанія виготовляє вироби тільки з легованої сталі, яка відзначається незрівнянною зносостійкістю. Завдяки молібдену та ванадію, що входять до складу сплаву, клинок витримує будь-які навантаження та здатний прослужить м’ясникові багато років. У зв’язку з цим наш інтернет-магазин пропонує купити обвалювальний ніж, а також інші моделі цієї серії за вигідними цінами.

Коротко про асортимент

Процес обробки м’яса чи туш потребує чималих зусиль та особливих умінь. Виконати це завдання на професійному рівні працівникові допоможе вдало підібраний інструмент. Тому у нашому каталозі представлені наступні популярні моделі:

  1. Ніж для жилування Eicker. Зразок з масивним довгим клинком та прямим обухом дає змогу точно розділити м’якуш на порційні шматки.
  2. Ніж оброблювальний. Своєю формою інструмент нагадує шаблю, оскільки вістря підняте догори. Деякі моделі виготовлені у вигляді мачете.
  3. Ніж універсальний. Виріб V-подібної форми призначений для здійснення різних завдань у процесі приготування їжі.
  4. Ніж обвалювальний Eicker. Вузький клинок, іноді з вигнутим обухом або з напівгнучким полотном, дозволяє максимально акуратно відділити м’якуш від кістки.
  5. Ніж технолога. Мініатюрний інструмент (нерідко складальний) для дегустування харчових продуктів. Ручка зазвичай зроблена з нержавіючої сталі або слонової кістки.

Кожний представлений тут професійний ніж для м’яса відзначається унікальною ергономічністю. Для виробництва рукояток компанія Ейкер використовує міцний пластик, що витримує всілякі навантаження та перепади температур. Полімер має антиковзку поверхню, яка дозволяє тривалий час працювати інструментом. Інженери бренду розробили оригінальний дизайн руків’я. Воно повторює кожний вигин людської долоні, аби забезпечити робітникові зручний хват.

Купити професійний ніж від німецької компанії Eicker можна на нашому сайті. Широкий асортимент товарів дозволить клієнту зробити вдалий вибір.