Машина тісторозкатна ручна La Rossa imperia 120
- Виробник: Imperia
- Код: 000003140
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Машина тісторозкачувальна ручна La Rossa imperia
Локшинорізка-тісторозкатка Imperia iPasta La Rossa 120 кріпиться на столі. З її допомогою ви розкачаєте тісто і поріжете локшину. Ідеально підходить для приготування класичної італійської пасти, а також дає можливість розгортати тісто для приготування локшини, Равіолі, пельменів і вареників. З її допомогою можна домогтися розкочування тесту 6 різних рівнів товщини.
Увага: в комплекті йдуть дві насадки для різання локшини. Вони дозволять приготувати тальятелле (товщина 2 мм) і феттучіне (товщина 6,5 мм).
Тісторозкатка для пасти Imperia iPasta La Rossa 120 має широкий спектр застосування, вона використовується в кафе, барах, ресторанах, вдома, на невеликих виробництвах для розкочування крутого тіста.
Пристрій легкий у використанні, стійкий, не вимагає технічного обслуговування.
Якість одержуваної продукції-незмінно висока.
Технічні характеристики тісторозкатки для пасти Imperia iPasta La Rossa 120:
Призначена для: дому та кафе
Довжина валків, см: 15
Розлучення валків, мм: від 0,2 до 2,2
Матеріал виробу: нержавіюча сталь.
Кількість валків: 1 пара
Тип обладнання: ручна
Вага, кг: 4.00
Габаритні розміри( ДхШхВ), мм: 160x185x205
У комплекті: 2 насадки для різання локшини
Ширина тесту, мм: 140
Виробник: IMPERIA, Італія
Використовуючи таку локшинорізку-тісторозкатку ви переконаєтеся, що можна самому легко робити локшину. Прилад також підходить для розкочування тіста на чебуреки, Равіолі, пельмені.
До основних переваг можна ще віднести стійкість до зносу і простоту догляду. Тісторозкатка-локшинорізка не займає багато місця. Блок нарізних валів знімний, а це значно полегшує чистку. Досить протерти їх м'якою сухою ганчіркою, щоб очистити від борошна. Шматки тіста не прилипають до сталі, тому прилад не потребує контакту з водою.
При першій експлуатації радимо:
- Протерти локшину сухою ганчіркою.
- Пропустити через ролики трохи тесту, яке потім не буде використовуватися.
Після цього встановіть в потрібне положення регулятор апарату. Пропустіть шматок тіста за допомогою ручки. Цей процес повторіть не менше 5 разів, постійно складаючи тісто і додаючи борошно, якщо це потрібно.
Коли тісто знайшло потрібну консистенцію, пропускайте його через ролики в положенні «2». Потім через положення "3". Повторюйте розкочування до тих пір, поки тісто не стане необхідної Вам товщини. За допомогою ножа подрібніть тісто на смужки.
Локшина повинна просохнути мінімум 1 годину. Зберігати її потім можна близько 2 тижнів.
Помилки, які найчастіше допускають при нарізці:
- Занадто сухе тісто. В такому випадку потрібно додати в тісто воду і пропустити через гладкі ролики.
Увага!!!
- Під час експлуатації потрібно якомога частіше очищати скребки гладких роликів.
- Не можна мити локшину під водою або в посудомийній машині!
- Для того, щоб очистити деталі слід використовувати щітку або дерев'яну паличку.
- Щоб відчистити апарат всередині, треба зняти пластикові протектори.
- Якщо є необхідність, можна на краї ріжучих роликів капнути трохи вазелінового масла.
Рекомендовані товари
Теги: Imperia