Абсолютно кожне сучасне підприємство харчової промисловості приділяє особливу увагу загальну гігієну свого виробництва. Насамперед, це пов'язано з виконанням вимог та умов санітарних служб, а також слід враховувати культуру виробництва, адже чим вищий рівень гігієни та чистоти на переробному підприємстві, тим вищою буде якість продукції, що вплине на її попит серед покупців. Підприємства харчової промисловості потребують особливої уваги до гігієни виробництва, а також комплексного підходу всього персоналу підприємства у досягненні цієї мети. Дотримуватись гігієнічних норм можна за допомогою спеціального санітарного обладнання.
Компанія Фудпаксервіс пропонує широкий асортимент обладнання для гігієни. Це обладнання призначене для використання на підприємствах харчової промисловості: бійні, м'ясокомбінати, рибні заводи, кондитерські фабрики, пекарні, підприємства харчування та торгівлі тощо. Гігієнічне обладнання, що поставляється нашою компанією, відрізняється високою функціональністю, міцністю, естетичним виконанням, а також має повністю відповідати санітарно-гігієнічним та ветеринарним вимогам.
Дезковрики
Дезінфекційні килимки - це виріб, що дозволяє дотримуватись чистоти приміщень, в яких це потрібно. На підошві взуття скупчуються найрізноманітніші мікроби та бруд, який розноситься за ногами по всьому приміщенню, щоб убити мікроби, або не дати їм поширюватися всередині чистих приміщень, як правило, використовують або бахіли, або спеціальні знезаражувачі для взуття. Але навіщо платити більше?
Продезінфікувати взуття можна дуже просто - при вході в чисте приміщення покласти килимок, що дезінфікує, з дезрозчином.
Диспенсери
У повсякденному житті ми так часто користуємося різними видами диспенсерів, що навіть не звертаємо уваги на них і не завжди знаємо їхню правильну назву, почнемо з найголовнішого, з визначення цього механізму. Диспенсер, перекладатися з англійської як дозатор — це пристрій для контрольованої видачі речовини, товару, рідини, заданою кількістю, обсягом, вагою.
Види диспенсерів
Диспенсери ділитися на види за сферою застосування (харчова, косметична, промисловість, сфера обслуговування, гігієна, побутова тощо) і на те, що дозатор видає, а вірніше, якої форми: рідина (вода, напої або мило, антисептик тощо) .п.), сипучі речовини (крупи, зерно, корм сухий, порошок і т.д.) або конкретний предмет (серветки, туалетний папір, скріпки, клейка стрічка і т.д.). Нас цікавлять диспенсери, які застосовуються в галузі гігієни, розглянемо які вони є:
• для мила (рідкого та пінного),
• для антисептика (у формі рідини або гелю),
• для дезінфектанту,
• для туалетного паперу,
• для паперових рушників,
• для паперових серветок,
• для освіжувача повітря,
• для засобів гігієни.
Пастки для комах
Електрична пастка - сучасний спосіб боротьби з комахами
Якщо ви хочете швидко та ефективно позбутися комах, варто придбати електричну пастку. Завдяки своїй формі вона дозволяє швидко знешкодити відразу кілька комах, при цьому не залишаючи розводів на стінах.
Електрична пастка може нагадувати ракетку для бадмінтону. Навколо обода натягнута металева сітка, якою проходять електричні імпульси. Коли грати стикаються з комахою, він уражається електричним струмом і негайно вмирає.
Електрична пастка-вбивця комах дуже зручна у використанні! Все, що вам потрібно зробити, це поставити приманку та підключити її до розетки, і пристрій буде ефективно ловити мух у безпосередній близькості! Це ідеальне рішення на відкритому просторі або у просторих приміщеннях (наприклад, у магазині), де мухи та мошкара не дозволяють спокійно функціонувати. Електрична пастка швидко та ефективно ловить та вбиває нав'язливих мух!
Пристрій працює безшумно, завдяки чому його практично не чути, тому ви не відволікатиметеся під час відпочинку або роботи. Пастка незамінна під час курортного сезону!
Стерилізатор ножів
Стерилізатор для ножів – це прилад для швидкого та якісного знезараження ножів, при цьому форма та розміри ножа не відіграють роль. Таке обладнання встановлюється у кафе, ресторанах, піцеріях, буфетах, їдальнях, закусочних та інших закладах громадського харчування. У всіх закладах ножі контактують із найрізноманітнішими продуктами, і не завжди постачальники можуть гарантувати їхню високу якість. Тому процес знезараження ножів після кожного використання немало важливий, адже він запобігає розмноженню бактерій, але на якості приготовленої їжі це ніяк не відбивається, що не мало важливо
Пластикові баки для сміття
Пластиковий контейнер для сміття – це чудовий варіант, який забезпечує підтримку чистоти навколишнього середовища. Сучасні євроконтейнери досить зручні в експлуатації і є екологічним обладнанням (пластикові відходи чудово піддаються вторинній переробці).
Головна функція сміттєвих баків – збір побутових та виробничих відходів, захист приміщення від попадання неприємних запахів та перешкода доступу до сміття тварин та птахів.
Залежно від конструкції, баки можна поділити:
· Стаціонарні баки з кришкою
· Баки з кришкою та ручками
· Баки з педаллю і кришкою, що відкривається.
· Баки на коліщатках
Сушильне обладнання
Обладнання для сушіння одягу: ефективна підготовка уніформи на підприємстві Під час виконання робочих обов'язків співробітники пожежних частин, аварійно-рятувальних та спецслужб забруднюють свій одяг. Наприкінці зміни така форма підлягає пранню, але навіть після цього вона ще довго залишається мокрою, і може бути не готовою до використання. Для швидкого впорядкування слід купити обладнання для сушіння одягу. Професійні сушильні меблі потрібні для сушіння та вентиляції спецодягу. Вона є незамінною у повсякденній роботі співробітників, особливо коли робота виконується на відкритому повітрі. Для цих потреб ФудПакСервіс пропонує сушильні шафи та стійки. Фахівці компанії розробили шафи та стійки для оперативного висушування речей. Це новинка в асортименті вітчизняного виробника. З її допомогою контролюється стан та належний вид одягу.
Устаткування для гігієни
Санітарно-гігієнічне обладнання, відповідаючи назві, застосовується у ванних та душових кімнатах, туалетах, поєднаних санвузлах, на кухнях та інших місцях, де важлива чистота. Воно являє собою комплекс предметів та пристроїв, що сприяють підтримці чистоти та гігієни, збереженню санітарних норм.
Де застосовується санітарно-гігієнічне обладнання
Гігієна важлива повсюдно, починаючи від будинку, закінчуючи великими підприємствами. Санітарне обладнання використовується у побуті для підтримки чистоти приміщення та людей. Воно обов'язково застосовується у простих кафе та їдалень, а також елітних ресторанах для уникнення забруднення їжі, а також у готелях та готелях для комфорту відпочиваючих.
У школах, університетах та офісах гігієнічне обладнання має далеко не перший ступінь важливості, за винятком санвузлів та лабораторій, де важлива чистота тіла. На виробничих підприємствах гігієна забезпечує чистоту продукції, що виготовляється, незалежно від її призначення.
Дезінфекція – це комплекс заходів, спрямованих на обробку приміщень, поверхонь, інструментарію та інших об'єктів зовнішнього середовища з метою їх очищення від різних хвороботворних мікроорганізмів.
Особлива увага приділяється дезинфекції у медичних закладах. Саме медичні працівники найбільше схильні до ризику зараження різними вірусними інфекціями, внаслідок того, що їхня робота пов'язана, зокрема, з постійним контактом з біологічними матеріалами людини (кров, пошкоджені тканини тощо). Усі приміщення у медичних організаціях підлягають обов'язковій санітарній обробці. Нездатність правильно дезінфікувати або стерилізувати приміщення, поверхні, багаторазове медичне обладнання може призвести до зараження медперсоналу та пацієнтів, а також до стрімкого розвитку внутрішньолікарняних інфекцій.