Обладнання для переробки харчових продуктів мають видатні якості, засновані на передових технологіях та інноваціях, які дозволяють створювати чудові дизайни для досягнення оптимальних результатів. Обладнання виготовлені з міцних та довговічних матеріалів, які забезпечують тривалий термін служби та стабільну ефективність. Вони підвищують ефективність, продуктивність та прибутковість користувачів,із широким вибором.
Обладнання для переробки харчових продуктів з різними функціями та характеристиками, всі типи покупців гарантовано знайдуть ідеальну відповідність їх вимогам. Наше обладнання доступні в різних розмірах та потужності обробки, щоб відповідати різним виробничим потребам для бізнесу та приватних осіб.
В інтернет-магазині «ФудПакСервіс» є широка лінійка, яка охоплює все обладнання для переробки харчових продуктів, починаючи від автономного обладнання і закінчуючи комплексними технологічними лініями.
Устаткування для м'ясопереробки
Технологічне обладнання підприємств м'ясної промисловості використовується на всіх етапах переробки м'яса. Для механічної сепарації м'яса використовуються різні типи машин. На кожному м'ясопереробному підприємстві має бути багато різних машин та обладнання, призначене для подрібнення м'ясної продукції: стрічкові та циркулярні пилки, електричні пересувні конвеєри з автоматичними завантажувачами контейнерів, верстат для оброблення м'яса, м'ясорубки, слайсери для копченостей, блендери, розливні машини, коптильні, консерв заводи і т.д.
Обладнання призначені для різання свіжого м'яса, шпику та м'ясних продуктів, що пройшли термообробку, у цехах харчової промисловості. Дане обладнання має чотиристороннє попереднє під пресування продукту. Двокамерна система дозволяє одночасно здійснювати різання та завантаження сировини, а заміна набору ножів відрізняється простотою і не потребує додаткового використання інструментів.
Фаршемішалка призначена для ретельного перемішування різних продуктів до однорідної консистенції з додаванням різних спецій, приправ, розсолів, смакових добавок та інших інгредієнтів. Використовуються для вимішування м'ясного, рибного фаршу, овочевих сумішей, сиру, каш та інших продуктів на підприємствах харчової промисловості. Кожна модель має дві швидкості вимішування. Завантаження сировини для вимішування найчастіше здійснюється за допомогою щоглового підйомника.
Рибна переробка
Чищення риби по-старому, кухонним ножем - заняття не з приємних, що займає велику кількість часу і забирає масу сил і нервів. Але, на наше спільне щастя, з'явилося рішення - електрична рибочистка KT-S! З цим приладом процес чищення риби відбувається легко і невимушено за лічені секунди.
Прилад для чищення риби миттєво очищає і не ушкоджує м'ясо риби. Мало того, електрорибочистка KT-S дуже проста та безпечна в експлуатації. Ця чудо-рибочистка влаштована таким чином, що не тільки чистить рибу – практично за вас! - Але й збирає луску. Отже, луска не розлітається всією кухнею, і вам не доводиться мити очищену рибу. Рибочистка має ще дві незаперечні переваги на користь її використання на кухні – це компактність та тиха робота електроприладу.
Устаткування для напівфабрикатів
Сьогодні однією з високорентабельних тенденцій підприємницької діяльності є бізнес із виробництва напівфабрикатів. Напівготова продукція стала чудовою альтернативою традиційній їжі. У зв'язку із цим рентабельність виробництва напівфабрикатів безмежна.
Асортимент напівфабрикатів охоплює сотні позицій від класичних пельменів, котлет та млинців до грузинських хінкалі. Різноманітний і вибір начинок: різні види м'яса, сирів, фруктів та овочів.
Сьогодні відкривається все більше виробництв напівфабрикатів, а конкуренція між ними мотивує виробників подбати про якість, користь та збалансований смак.
Устаткування для напівфабрикатів в інтернет-магазині «ФудПакСервіс»:
Коптильно-варильне обладнання
Коптильно-варильне обладнання – це обладнання для термообробки таких продуктів, як:
• м'ясо,
• риба,
• копченості,
• птах,
• сири.
Усі процеси запрограмовані, автоматичні та контролювані системою датчиків, які є стандартним оснащенням кожної камери. Існує можливість управляти вручну деякими параметрами машини.
Завдяки своїй структурі та оснащенню, камери коптильно-варильні – багатоцільові установки, в яких можна піддавати продукти наступним процесам:
• копчення з варінням,
• сушіння,
• обсмажування,
• варіння,
• випікання,
• охолодження.
Дефростери
Дефростер – пристрій, призначений для розморожування заморожених продуктів. Це особливий технологічний процес, який проходить у спеціально для цього призначених камерах за певних умов. А саме – при рівномірній циркуляції повітряного потоку.
Сучасні дефростери мають повітряно-краплинну систему, яка дає можливість коригувати швидкість потоку повітря для кожного конкретного продукту, що розморожується. Розморожування в дефростер зберігають якісні та смакові характеристики продуктів.
Висновки
Все наше обладнання для переробки харчових продуктів включають інструкції з встановлення, а також правила безпеки, щоб дати користувачам можливість відразу ж скористатися своїми перевагами після придбання. Незважаючи на ці правила, ви можете будь-коли зв'язатися з продавцями для отримання додаткової допомоги.
Наша основна мета – підвищити експлуатаційну та фінансову ефективність наших клієнтів у частині продуктивності, випуску, якості та рентабельності.