Новини

Переваги коптіння з «Фуд Пак Сервіс»
23.10.2021

Переваги коптіння з «Фуд Пак Сервіс»

Переглядів: 896 Коментарі: 0

На ринку вітчизняного устаткування нині представлено широкий асортимент коптильно-варильних камер із різними технічними параметрами, конструктивними особливостями, робочими
температурами, що й визначає їхню вартість.для виробництва якісних коптильних камер потрібен неабиякий досвід роботи у сегменті м’ясопереробного устаткування.
Компанія «Фуд Пак Сервіс» пропонує широкий асортимент обладнання для коптіння і не тільки. У цих камерах можна варити, коптити і смажити м’ясні вироби лише за один виробничий цикл і при цьому не потрібно жодних додаткових операцій. Сьогодні ми розглянемо роботу універсальної коптильно-варильної камера KWE-3. За допомогою цього устаткування можна здійснювати процеси сушіння, копчення, варіння, і запікання при температурі до 120°C.

Особливості камер Jugema нової конструкції
Плавний запуск і плавне регулювання швидкості вентилятора завдяки частотному перетворювачу. Він значно збільшує термін служби електродвигунів циркуляційних вентиляторів.
Наявний контролер ADITEC 2400 з РК екраном, де вказана уся інформація про процеси у камері.
Удосконалена конструкція димогенератора: підведення повітря йде з пневморегулятора, а не з нагнітаючого вентилятора – камера споживає менше електроенергії, а відтак істотно знижується рівень шуму. Завдяки додатковому витяжному вентилятору поліпшуються повітропотоки в процесі ушіння всередині термокамери.

Конструкція камери
Камера складається з робочого простору, над яким знаходиться променевий вентилятор, який створює циркуляцію повітря. Камера має здатність працювати у двох робочих швидкостях, які зазвичай використовують залежно від потреб технологічного процесу. Біля камери розташований димогенератор, що виробляє дим. Його виробляють завдяки включеному пальнику димо-
генератора, що знаходиться на колоснику топки. У верхній частині камери розміщено джерело тепла-комплект електричних ТЕНів (30 кВт для одного модуля). Гаряче повітря витягується завдяки роботі вентилятора. Утворення пари під час варіння відбувається шляхом розпилення води на джерело тепла.
Всі технологічні процеси управління камерою відбуваються за допомогою мікропроцесора. Інтенсивність циркуляції, сила провітрювання й інші важливі процеси регулюються за допомогою вхідних і вихідних дроселів. Дроселі змінюють пневматичну схему управління, що складається з сервомоторів і електричних повітророзподільників.

Керування камерою.
Кожна камера обладнана мікропроцесорним контролером, що дає змогу запрограмувати 99 різних способів технологічної обробки (програм). За допомогою контролера можна встановлювати температуру в камері, температуру в серцевині батона (в оброблюваному продукті), відносну вологість повітря і час обробки.

Технічна специфікація
На 3 коптильні рами 1000х1000х2000 мм
Довжина 4050 мм
Висота 2800 мм
Споживання електроенергії 90 кВт

На процес копчення м’ясних виробів впливає багато чинників: якість вихідної сировини, знання технологій виробництва, а також вибір обладнання – воно має бути надійним, продуктивним, а процес – автоматизованим. Фахівці компанії «Фуд Пак Сервіс» завжди радо допоможуть підібрати якісне устаткування, яке за технічними характеристиками підійде для вашого виробництва і допоможе виготовити якісний продукт.

Товари: