Інвентар та обладнання для роботи з тістом

Штамп для равіолі Raviolamp рибки 14шт
Насадка до тісторозкатних машин Т.12 Reginette
Насадка до тісторозкатних машин Т.5
Тісторозкатна машина Ital Service Pompei 41 X 2 CE
Насадка до тісторозкатних машин Т.3/5 подвійна
Насадка до тісторозкатних машин Т.3
Насадка до тісторозкатних машин Т.1/5 подвійна
Насадка для равіолі RavioliMaker 3
Показано з 1 по 15 із 41 (всього 3 сторінок)

Обладнання та інвентар для тіста
Коли справа доходить до випічки, інструменти можуть призвести до задовільного успіху. Існує безліч продуктів, які допоможуть впоратися з різними завданнями випічки - від змішування та вимірювання до оздоблення та декорування. Ось деякі з найбільш поширених інструментів, з якими ви зіткнетеся разом зі способами, із вказівками, порадами та способами використання для кожного.

ВИМІР
Мірні чашки та ложки. Пропорції мають ключове значення для будь-якого рецепту випічки, тому мірні чашки та ложки є неоціненними як для любителів, так і для професійних пекарів. Скляні чашки відмінно підходять для визначення кількості рідини, а металеві ложки та чашки ідеально підходять для черпання та розрівнювання сухих інгредієнтів.

Цифрові ваги: ​​коли справа доходить до сухих інгредієнтів, цифрова вага є найбільш точним способом вимірювання. Кількість борошна в одній чашці може фактично змінюватись до 30 відсотків залежно від того, просіяна вона чи ні, як ви насправді додали борошно у мірну склянку і наскільки вологим у той день було повітря. Точне вимірювання може відрізнити повітряне частування від важкої цегли.

ЗМІШУВАННЯ
Просіювач або ситечко: немає нічого гіршого, ніж відкусити шматок торта і отримати грудку борошна або харчової соди - просіювання може легко запобігти такому сценарію. Просіювач - відносно недороге та досить важливе обладнання, яке можна використовувати практично за будь-яким рецептом. Ви також можете використовувати сітчастий фільтр із дрібними осередками, щоб ваші кухонні інструменти працювали подвійно.

Миски: краще використовувати чаші зі скла або інертного металу (наприклад, з нержавіючої сталі). Пластикові миски можуть зберігати аромат, який ви, можливо, не хочете додавати в кекси, і вони також не підходять для розтоплення шоколаду або збивання яєчних жовтків і цукру над каструлею з окропом.

Блендер для кондитерських виробів: цей інструмент, який іноді називають «різаком для печива», допомагає розрізати жир на сухі інгредієнти, щоб отримати листкове печиво, коржі та кірки для пирогів. Якщо ви не хочете займатися ручною працею, того ж результату можна досягти за допомогою кухонного комбайна.

Силіконовий шпатель: якщо ви займаєтеся випічкою вдома, то, мабуть, у вас вже є один із них. Вони термостійкі, не залишають плям і не вбирають запахи, а також необхідні для дбайливого перемішування таких продуктів як тісто для торта, безе або збиті вершки. (Вони також чудово підходять для приготування омлету та яєчні.)

Вінчик: вінчик – найкращий інструмент для ретельного змішування практично всього. Використовуйте універсальний вінчик, щоб змішати тісто для тістечок або кексів, або перевірте свої сили за допомогою дуже широкого віночка, коли готуєте безе або збиті вершки.

Електричний або настільний міксер: електричний міксер зробить вашу випічку набагато простіше, особливо коли справа доходить до збивання вершкового масла чи вершків. Незважаючи на те, що вони дорогі, настільні міксери можуть стати відмінним вкладенням у ваш кухонний арсенал, завдяки чому все від замішування тіста до збивання яєчних білків стане простіше простого.

ФОРМУВАННЯ ТА ПОРЦІОНУВАННЯ
Скалка: цей незамінний інструмент використовується практично з будь-яким типом випічки, який ви можете собі уявити - печивом, булочками, тістом для пирогів, листковим тістом, вирізаним печивом та навіть помадою для прикрашання тортів. Зайве говорити, що це просто необхідно для будь-якого домашнього пекаря. Він може бути з дерева, мармуру, металу чи силікону, з ручками або без них, прямий чи конічний. Ці характеристики в основному є питанням переваг, але дерев'яний дюбель – відмінна універсальна качалка. І пам'ятайте, ніколи не замочуйте дерев'яні качалки у воді; натомість протріть вологою тканиною для очищення.

Верстак або скребок для тіста: як випливає з назви, скребок для лавки корисний для видалення будь-яких заворушень з вашого прилавка, але також може використовуватися для порціонування тесту. Вони можуть бути виготовлені з металу або пластику, причому пластик відмінно підходить для того, щоб дістати з миски останні шматочки тіста.

Механічні мірні ложки: вони добре підходять не тільки для морозива. Механічні лопатки бувають різних розмірів і можуть використовуватися для отримання однорідного печива та ідеального порціювання рідкого тіста для кексів. Ключ в тому, щоб знайти той, який вам зручний у використанні, що може означати вибір між тим, який вимагає стиснення всією рукою, і тим, який вимагає простого натискання великого пальця.

Різаки для печива та печива: вони бувають всіх форм і розмірів - від простих (квадрати чи зірки) до складніших (автомобілі чи динозаври). За бажання ви навіть можете створити колекцію різних форм, щоб передати майбутнім поколінням разом із сімейними рецептами. Але якщо вам не потрібне додаткове обладнання, ви завжди можете просто використовувати чашку, щоб робити кола.

ПРИГОТУВАННЯ
Силіконовий килимок для випічки: ці килимки з антипригарним покриттям, виготовлені зі скловолокна та силікону, є відмінною альтернативою пергаментному паперу, оскільки вони багаторазові. Силіконовий килимок для випічки в значній мірі необхідний для випікання печива tuile - він відмінно підходить і для всіх інших печива - а також корисний, коли його кладуть під фруктовий пиріг, щоб уловити будь-яке пролиття під час випічки.

Форми для випічки: деякі вступні форми для випічки, які ви, швидше за все, захочете мати - це листи з бортиками, квадратна форма для випічки, форма для пирога, дві круглі форми для випічки і форма для кексів на 12 чашок. Більшість форм випічки можна зробити з кераміки.