Фаршемішалки відносяться до вузькопрофільного устаткування. Хоча апарат створений виключно для харчової промисловості, все ж таки виробник Nadratowski (N&N) пропонує використовувати техніку для оброблення сирів, риби, овочів, а також у хлібопекарній та кондитерській сферах. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені серії фаршемісів MIX і MIX V, які відзначаються високою якістю виконання та унікальними конструктивними особливостями. Також є компактні моделі бренду Sirman одно- та двофазні, які будуть доречними для невеликих підприємств.
Класичні, але сучасні фаршемішалки
Принцип функціонування обладнання зводиться до злагодженої роботи двох перехрещених лопатевих валів. Вони розташовані на різних рівнях та обертаються у протилежних напрямках. Цикл здійснюється відповідно до зазначеної швидкості, що сприяє якісному змішуванню м’ясного продукту. Кожний промисловий фаршеміс має ефективну систему вивантаження. Завдяки мінімальній відстані від чаші до вала, а також габаритній кришці вивантаження здійснюється:
- на оптимальній швидкості;
- практично без залишків;
- максимально гігієнічно.
В каталозі є мішалки для харчової промисловості двох типів: відкриті та вакуумні. Друга лінійка більш популярна, оскільки у процесі перемішування продукт не контактує з повітрям. Так у масу не потрапляють бактерії, які викликають псування біологічних тканин. Вакуумні фаршеміси дозволяють зберігати природну структуру та колір сировини, а також збільшити термін зберігання товарів. Такий результат можливий завдяки унікальним конструктивним особливостям професійної мішалки:
- міцній чаші;
- монолітній та герметичній кришці;
- вакууму (99%).
Високий показник вакуумного середовища забезпечує бездоганний витяг білків та відмінне поглинання вологи. Розподіл спецій чи харчових добавок у подібних умовах відбувається набагато якісніше, бо інгредієнти краще поглинаються масою. При такому вакуумі виключається вірогідність утворення бульбашок у фарші, які негативно впливають на формування, емульгування чи наповнення продукції.
Зроблено для максимальної ефективності
Компанія Nadratowski виготовляє фаршеміси тільки з нержавіючої сталі високої якості. Поверхня чаш та змішувальних валів відполірована до бездоганного стану. Завдяки цьому знижується ступінь прилипання продукції. У декотрих моделях вмонтовані датчики для контролю температури оброблюваної маси. Якщо вона перевищує допустиму норму, то техніка зупиняє процес. Окремі зразки мішалок для фаршу оснащені сучасною системою управління. Кольоровий сенсорний екран (або людський машинний інтерфейс) має інтуїтивно зрозумілий дизайн, який гарантує простоту та зручність використання. Програмне забезпечення фаршеміса дозволяє:
- контролювати доступ до пристрою;
- працювати в автоматичному та ручному режимах;
- зберігати у пам’яті до 100 програм (кожна включає до 5 етапів).
Промислова фаршемішалка оснащена системою монолітних силіконових ущільнювачів. Її розбирання здійснюється швидко та без використання інструменту. Це дає змогу дотримуватися високих стандартів чистоти змішувальних чаш. Повністю герметична кришка дозволяє перемішувати навіть порошкові суміші.
При виборі фаршемішалки для виробництва велика увага приділяється об’єму камери, а також мінімальному завантаженню бункера. Зазвичай моделі бувають від 180 до 6000 л. Потужність машини впливає на швидкість перемішування та продуктивність роботи протягом усієї зміни. Тому цей показник обирається з огляду на запланований ступінь навантаження техніки.
Перш ніж купити професійний фаршеміс, варто отримати якомога більше інформації про обрану модель у консультантів. Саме компетентні менеджери допоможуть обрати потрібний варіант виключно для вашого підприємства.