• Лінія оброблення потрошених тушок птиці тип I. LRD4

Лінія оброблення потрошених тушок птиці тип I. LRD4

  • Виробник:
  • Код:
В наявності
Ціна
За запитом
Доставка і оплата:
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.

Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б,  Пн-Пт з 9:00 до 17:30

Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)

Лінія оброблення потрошених тушок птиці тип I. LRD4

Обладнання для забою і оброблення

М'ясопереробні заводи-це одні з максимально витратних виробництв харчової промисловості. Лінії забою, оброблення і обвалки – всі вони повинні пройти ретельну санітарну перевірку. Спочатку тварин оглушають, обробляють або знімають шкуру, обробляють. Дані процеси пов'язані між собою і можливі тільки за допомогою високотехнологічного обладнання.

До обладнання для забою відносять не тільки машини, але і кліщі, ножі, пили і т.д. ми пропонуємо великий вибір обладнання для м'ясопереробного виробництва. Для обробки туш використовують шпарильні чани і скребмашіни. А для того щоб обробити м'ясо потрібні пилки.

Вся продукція відрізняється якістю і гарантією надійної роботи

Технічні характеристики:
Продуктивність приблизно: 500-600 штук / год. Оператори для обслуговування лінії: 6 осіб.
Загальна довжина лінії: 4000 мм.
Довжина ланцюга: 6000 мм.
Крок / відстань кареток: 18 " для кращої продуктивності.
Завантажувальний стіл для тушок і розвантажувальний стіл + 5 робочих столів.
Конструкція виконана повністю з нержавіючої сталі.
Пластикові каретки.
Плавне регулювання швидкості.
Рама лінії виконана з профілю з нержавіючої сталі.

+ Приймальний гравітаційний роликовий конвеєр для заповнених контейнерів:

Ролики ПВХ ø50.
Відстань між роликами / крок 175 мм.
Довжина 4 м.

Види виконуваних робіт:
1. Підвішування тушок і видалення каркаса.
2. Відрізання крил.
3. Відрізання стегенець.
4. Надрізання і видалення шкури.
5. Виділення грудки.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рекомендовані товари