Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Волчек WK - 130-2
Виробничі м'ясорубки використовують для подрібнення м'яса, риби на фарш і набивання ковбас на м'ясокомбінатах, в ковбасних цехах, а також на підприємствах громадського харчування. Це одна з основних одиниць техніки.
Така техніка має компактну конструкцію, зручна у використанні і техобслуговуванні. Решітки Вовчків можуть мати різні отвори від 3 до 25 мм, що дає можливість змінювати структуру одержуваної суміші. Дана м'ясорубка може працювати з охолодженим і замороженим продуктом. Для гарантування гігієни дзиги виготовляють з харчової нержавіючої сталі.
Технічна специфікація:
Дзига для подрібнення всіх сортів м'яса при виробництві ковбасних виробів або для подрібнення свинячих шкур і замороженого м'яса від - 8 °С до - 15 °С (попередньо подрібнене на блокорізці).
Ємність бункера: 400 літрів.
Діаметр решітки: 130 мм (Діаметр отвору 5 мм).
Напруга: 400 В / 50 Гц.
Потужність подавального шнека: 2,6 / 3,1 кВт.
Потужність робочого шнека: 13/17 кВт.
Продуктивність: 1500-2000 кг/год (залежить від виду і температури м'яса).
Мікропроцесорне управління: Indu ECO10.
Решітка з магнітним вимикачем.
Габарити: 1260мм х 1570мм х 1750 мм.
Вага: 1100 кг.
Рекомендовані товари
Теги: WK- 130-2