Eicker - професійні кухонні ножі

Ніж обробний Eicker 27.540K 260 мм жовтий (з насічками)
Ніж філейний Eicker 27.518 210 мм жовтий (гнучкий)
Ніж для видалення тельбух Eicker 27.599 160 мм жовтий
Ніж обробний Eicker 24.560 210 мм
Ніж обробний Eicker 27.540 210 мм жовтий
Ніж кухонний ковбасний Eicker 27.505 210 мм жовтий
Ніж для обробки риби Eicker 27.597 210 мм жовтий
Ніж обробний Eicker 27.595 310 мм жовтий
Ніж обробний Eicker 27.503 210 мм жовтий
Ніж жилувальний Eicker 36.540 210  мм
Ніж для обробки птиці Eicker 27.590 90 мм жовтий
Ніж обробний Eicker 27.542 260 мм жовтий
Ніж обробний  Eicker 24.580 270 мм
Ніж м'ясника Eicker 36.504 230 мм
Показано з 1 по 15 із 16 (всього 2 сторінок)

Професійні кухонні ножі Eicker — це висока якість, що повністю відповідає німецьким традиціям. Компанія виготовляє вироби тільки з легованої сталі, яка відзначається незрівнянною зносостійкістю. Завдяки молібдену та ванадію, що входять до складу сплаву, клинок витримує будь-які навантаження та здатний прослужить м’ясникові багато років. У зв’язку з цим наш інтернет-магазин пропонує купити обвалювальний ніж, а також інші моделі цієї серії за вигідними цінами.

Коротко про асортимент

Процес обробки м’яса чи туш потребує чималих зусиль та особливих умінь. Виконати це завдання на професійному рівні працівникові допоможе вдало підібраний інструмент. Тому у нашому каталозі представлені наступні популярні моделі:

  1. Ніж для жилування Eicker. Зразок з масивним довгим клинком та прямим обухом дає змогу точно розділити м’якуш на порційні шматки.
  2. Ніж оброблювальний. Своєю формою інструмент нагадує шаблю, оскільки вістря підняте догори. Деякі моделі виготовлені у вигляді мачете.
  3. Ніж універсальний. Виріб V-подібної форми призначений для здійснення різних завдань у процесі приготування їжі.
  4. Ніж обвалювальний Eicker. Вузький клинок, іноді з вигнутим обухом або з напівгнучким полотном, дозволяє максимально акуратно відділити м’якуш від кістки.
  5. Ніж технолога. Мініатюрний інструмент (нерідко складальний) для дегустування харчових продуктів. Ручка зазвичай зроблена з нержавіючої сталі або слонової кістки.

Кожний представлений тут професійний ніж для м’яса відзначається унікальною ергономічністю. Для виробництва рукояток компанія Ейкер використовує міцний пластик, що витримує всілякі навантаження та перепади температур. Полімер має антиковзку поверхню, яка дозволяє тривалий час працювати інструментом. Інженери бренду розробили оригінальний дизайн руків’я. Воно повторює кожний вигин людської долоні, аби забезпечити робітникові зручний хват.

Купити професійний ніж від німецької компанії Eicker можна на нашому сайті. Широкий асортимент товарів дозволить клієнту зробити вдалий вибір.