Ніж для обвалюваня м'яса Fischer №10 200мм з зеленою ручкою
- Виробник: Fischer
- Код: 000000438
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Ніж обвалювальний Fischer
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно до стандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності і зручного обхвату рукою, що в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Професійні ножі для обвалювання м'яса Fischer, зокрема модель №10 з довжиною леза 200мм виробляються в різних кольорах виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Ніж стійкий до ударів, корозії та до миття у посудомийній машині.
Довжина леза - 200 мм
Марка сталі: Nitrocut NCV50
Твердість сталі:
56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort
54-55 HRC - для інших ножів.
Колір руків'я: зелений
Країна-виробник: Франція
Ножі | |
Довжина леза | 200 мм |
Довжина леза, мм | 200 |
Колір ручки | зелений |
Марка сталі | Nitrocut NCV50 |
Призначення | обвалювальні |
Теги: Fischer