• Ніж для обвалюваня м'яса  Fischer №10 200мм з жовтою ручкою

Ніж для обвалюваня м'яса Fischer №10 200мм з жовтою ручкою

  • Виробник: Fischer
  • Код: 000014180
Передзамовлення
Ціна
675.29 грн
Доставка і оплата:
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.

Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б,  Пн-Пт з 9:00 до 17:30

Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)

Ніж обвалювальний Fischer

Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення ножів Фішер: Вуглець: 0,50%, Хром: 14,5%, Ванадій: 0,15%, Молібден: 0,7%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно до стандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності і зручного обхвату рукою, що в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.

Професійні ножі для обвалювання м'яса Fischer, зокрема модель №10 з довжиною леза 200мм виробляються в різних кольорах виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.

Ніж стійкий до ударів, корозії та до миття у посудомийній машині.

Довжина леза - 200 мм
Марка сталі: Nitrocut NCV50
Твердість сталі:
56-57 HRC - для ножів серії Ultra comfort
​54-55 HRC - для інших ножів.
Колір руків'я: жовтий
Країна-виробник: Франція

Ножі
Довжина леза 200 мм
Довжина леза, мм 200
Колір ручки жовтий
Марка сталі Nitrocut NCV50
Призначення обвалювальні

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Теги: Fischer