Ніж Fischer Santoku №145 180мм
- Виробник: Fischer
- Код: 000005718
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Довжина клинка - 18 см
Ножі з нержавіючої сталі, вони мають антибактеріальне покриття для роботи в санітарних умовах.
Серія CHEF STYLE.
Матеріал леза - cталь молібден-ванадієва (X55 Cr Mo V 14).
Твердість за шкалою Роквелла - 55-58 Hrc
Матеріал рукоятки - ацетальная смола (поліоксиметилен).
Кухонний ніж сантоку - це японський тип кухарського ножа. «Santoku» означає «три способи використання» - різати, рубати і кришити. Він добре підходить для овочів, риби і м'яса. Головна його особливість - широке і важке лезо, яке поєднується з тонкою ручкою. Лезо відрізняється відмінною гостротою. Центр ваги ножа сантоку зміщений вперед, при цьому ніж добре збалансований, що дає можливість кухареві вільно маніпулювати ножем і не витрачати багато сил при нарізці і рубці.
Спочатку сантоку мав односторонню заточку, але зараз є різні моделі з двосторонньої, симетричною заточуванням. Кут заточування ріжучої кромки такого ножа дорівнює 15-20 ° С. Сама кромка ножа сантоку калітся до 58-62 од. за шкалою Роквелла. Висока твердість тонкої кромки не дає можливості працювати з товстими кістками, але зате збільшує точність в нарізці. Європейські варіації ножів сантоку можуть мати на лезі своєрідні кишені, які призначені для зменшення прилипання їжі до ножа (наприклад, сирів, вареної ковбаси і т.д.).
Ножі | |
Довжина леза | 180 мм |
Довжина леза, мм | 180 |
Колір ручки | чорний |
Марка сталі | Nitrocut NCV50 |
Призначення | універсальні |
Рекомендовані товари
Теги: Fischer