Сокира для м'яса Dick 9 2111 160 мм
- Виробник: Dick
- Код: 000019892
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Сокира для м'яса Dick, 160 мм, вага 1,8кг, довжина руків'я 140мм, чорна
Склад нержавіючої сталі X50CrMoV15, використаної для виготовлення сокир F.Dick: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Марганець: 1%, Молібден: 0,5-0,8%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності і зручного обхвату рукою, що в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Крім того, ножі особливо гігієнічні завдяки ідеальному з'єднанню литого руків'я та сталі ножа. Таким чином, забруднення не зможуть проникнути в жодні щілини.
Ножі Friedr. Dick не просто вирішують проблеми, але і являються ідеальним інструментом на кухні завдяки:
- Зручному об'єму та формі руків'я
- Легкому ріжучому лезу, завдяки полірованому краю
- Ідеальному балансу
Професійні сокири м'ясника Дік, зокрема модель №9 2111 з довжиною леза 160мм, виробляються в різних кольорових варіантах, для використання на харчових виробництвах, м'ясних комбінатах і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах, на професійних та домашніх кухнях.
Ніж стійкий до ударів, корозії та до миття у посудомийній машині.
Довжина леза: 160 мм
Марка сталі: X50CrMoV15
Твердість сталі: 58 HRC
Колір руків'я: чорний
Країна-виробник: Німеччина
ВПМ | |
Вага | 1,8 кг |
Ножі | |
Довжина леза, мм | 160 |
Колір ручки | чорний |
Марка сталі | X50CrMoV15 |
Призначення | сокири |
Теги: Dick