Сокира для рубки м'яса Polkars 260 мм
- Виробник: Polkars
- Код: 000007597
Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Сокира для рубки м'яса Polkars 260 мм
Сталь марки 1.4110 стійка до корозії, завдяки чому дозволяє виробляти кухонні ножі, які постійно контактують з водою, клинок легко заточується та підправляється
Склад нержавіючої сталі, використаної для виготовлення сокир Полкарс: Вуглець: 0,45-0,55%, Хром: 14-15%, Ванадій: 0,1-0,2%, Молібден: 0,5-0,8%
Руків'я ножа - відлите з поліпропілену, захищає від зісковзування, що забезпечує більш високий рівень безпеки під час використання, відповідно достандарту HACCP. Форма і матеріал ручки зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності і зручного обхвату рукою, що в свою чергу, дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки.
Професійні сокири м'ясника Polkars, зокрема модель з довжиною леза 260мм, виробляються для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладів HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах, на професійних та домашніх кухнях.
Довжина леза: 260 мм
Довжина руків'я: 520 мм
Обух: 30 мм
Марка сталі: DIN 1.4110
Твердість сталі: 55-57 HRC
Колір руків'я: білий
Вага: 2.6 кг
Країна-виробник: Польща
Ножі | |
Довжина леза, мм | 260 |
Призначення | Для м'яса |
Рекомендовані товари
Теги: Polkars