Використовуйте кухонні термометри для підтримки температури, безпечної для харчових продуктів
Харчові термометри є життєво важливими кухонними інструментами, які забезпечують безпечне приготування та подачу їжі! Використовуйте датчики термометри, щоб визначити, коли м'ясо та інші продукти були приготовлені при правильній температурі. Існують також ресторанні термометри, які вимірюють температуру вашого холодильника, морозильної камери, духовки або посудомийної машини. При виборі харчових термометрів для вашого підприємства громадського харчування важливо визначити завдання, що виконуються. Стилі цифрового миттєвого зчитування дають швидкі та точні показання, які корисні при випіканні, смаженні, зберіганні продуктів та приготуванні цукерок. Аналогові пристрої не вимагають батарейок і зазвичай постачаються у захисних футлярах, тому їх можна зручно зберігати у кишенях фартуха шеф-кухаря. Ви також знайдете пристрої, які можна прикріпити до стіни на рівні очей, щоб відстежувати температуру в їдальні та робочу температуру, а також пристрої, що попереджають персонал про проблеми з роботою певних типів обладнання.
Запобігти хворобам харчового походження, переконавшись, що ваші інгредієнти зберігаються та подаються при безпечній температурі. Одиничний випадок харчового отруєння може завдати шкоди репутації вашого закладу, тому важливо виявляти ініціативу. Якщо ви готуєте цукерки, випікаєте хліб, готуєте м'ясо на грилі або зберігаєте їжу в холодильнику, у нас обов'язково знайдуться необхідні ресторанні термометри! Якщо вам потрібні інші предмети безпеки, зверніть увагу на наші стійкі до порізів рукавички, точки дня тижня та обробні дошки з кодуванням кольорів.