Ми здійснюємо доставку по Україні службами «Нова Пошта», «DELIVERY» за рахунок покупця по тарифам перевізника.
Точки самовивозу:
м. Бориспіль, вул. Сергія Оврашка, 8-А, Пн - Пт з 8:30 до 17:00
м. Київ, вул. Михайла Драгоманова 31-Б, Пн-Пт з 9:00 до 17:30
Умови оплати
Оплата на сайті через сервіс LiqPay
Оплата по банковським реквізитам (надсилає менеджер)
Дефростер RF300 Sairem
Вся заморожена риба, яка надходить у виробництво, повинна бути дефростірована. Від правильності виконання цього процесу залежить якість готової продукції. Рибу можна дефростіровать в льоду і на повітрі, але ці способи займають багато часу, тому на виробництвах використовують спеціальні машини – дефростери. Вони дають можливість здійснювати даний процес за кілька хвилин.
Розморожування відбувається хоч і швидко, але в той же час поступово і рівномірно по продукту. При цьому якість продукту зберігається таке ж, яким воно було до заморожування. Також колишніми залишаються смакові якості, цілісність і вага.
Правильний вибір технології для розморожування риби і рибної продукції і відповідного обладнання – це одна з базових умов для того, щоб отримати на виході високоякісний продукт. Важливим фактором, який впливає на ефективність процесу, є співвідношення риби і води в самому дефростере, воно повинно бути в співвідношенні 1:5.
Мікрохвильовий дефростер для швидкого і безвідходного розморожування заморожених блоків м'яса, риби, фпуктов і інших продуктів. Установка камерного типу циклічної дії (завантаження камери — дефростація — вивантаження з камери). Прекрасно підходить для дефростації протягом декількох хвилин заморожених блоків (перехід від t -20°С до -4/-2°С), а також харчового жиру до t +20°С.
Продуктивність: 125-200 кг / год
Робоча частота: 27 Мгц
Мікрохвильова Потужність: 6 Квт
Габарити (ДхШхВ): 1,7×1,1×1,6 м
Рекомендовані товари
Теги: Sairem